Na druženju s reprezentativcima dečkiću uzeli omiljeni dres, roditelji preklinju: 'Vratite ga, ne možete zamisliti koliko je prolio suza'

Dječakovi roditelji su u Facebook grupi zamolili da dres bude vraćen njihovu sinu

18.03.2024., Zagreb - Ekskluzivno predstavljanje novih dresova hrvatske nogometne reprezentacije odrzano je u trgovackom centru City Center one East.
 Photo: Davor Puklavec/PIXSELL
FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL/Ilustrativna fotografija

Hrvatska nogometna reprezentacija predstavila je nove dresove u zagrebačkom šoping centru. Reprezentativci će ih nositi na pripremnom turniru u Kairu i na Europskom prvenstvu u Njemačkoj.

Joško Gvardiol, Ivan Perišić, Lovro Majer i drugi hrvatski nogometaši družili su se s navijačima dok su Tiho Orlić i Opća opasnost zabavljali publiku. Jedan je dječak donio na događaj novi dres Joška Gvardiola, koji mu je nogometaš potpisao tijekom druženja.

‘Dječak je toliko suza prolio’

No, kada je dječak kasnije ponovno dobacio dres prema ograđenom području kako bi dobio još koji potpis nekoga od reprezentativaca, majica je slučajno završila u krivim rukama. Naime, jedan od igrača je zabunom bacio dres na pogrešnu stranu publike, i tako je dječak ostao bez njega.

Dječakovi roditelji zamolili su u Facebook grupi Dubrava – Moj kvart da ga osoba koja je dobila dres vrati prvotnom vlasniku. “Ne možete zamisliti koliko jedno dijete, koje je tek napunilo deset godina, suza može proliti”, napisali su roditelji. Dječak je bio očajan nakon što je izgubio dres s potpisom svog najdražeg igrača.

Nakon što se proširila vijest o dječaku koji je shrvan jer je ostao bez dresa, predsjednik nogometnog saveza Marijan Kustić odlučio je djetetu darovati novi dres s potpisima hrvatskih reprezentativaca te upoznavanje s Gvardiolom na sljedećem okupljanju.