Na Šolti porazbijao četiri auta i pobjegao. Policija ga pronašla u Rakitićevoj vili? 'Što ću ja u njegovoj, kad je moja tu'

Nesreću je uzrokovao poznati splitski ugostitelj Marko Bralić

17.04.105., Split - Policija, automobi i policijske oznake."nPhoto: Ivo Cagalj/PIXSELL
FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL/Ilustrativna fotografija

Nepoznati počinitelj razbio je četiri automobila u Nečujmu na otoku Šolti i pobjegao s mjesta nesreće, potvrdila je za 24sata Policijska uprava splitsko-dalmatinska.

Policija je dobila dojavu oko sedam sati ujutro i nedugo zatim pronašla je muškarca koji je svojim BMW-om napravio totalni krš i lom. Prema izvorima 24sata, bio je u kilometar udaljenoj kući Ivana Rakitića, nogometaša kluba Al-Shabab FC iz Rijada.

Prema neslužbenim informacijama, radi se o Rakitićevu vjenčanom kumu, poznatom splitskom ugostitelju Marku Braliću, koji ima vikendicu blizu vile Ivana Rakitića.

Bralić sve priznao

Bralić je priznao za Dalmatinski portal da je izazvao nesreću, kaže da je do svega došlo zbog trenutka nepažnje s mobitelom. Ipak, tvrdi da nije bio u Rakitićevoj kući kada je policija došla.

“Šta ću ja u njegovoj, kad je moja tu?! Odmah sam ostavio svoj broj da mi se jave vlasnici. Koga ću zvat sinoć? Pa, nigdi žive duše u tu uru? Ja sam se jutros javio policiji, uredno su napravili zapisnik i sve gotovo. Kako se kaže, ‘sam pa, sam se ubija'”, rekao je Bralić.

Zbog prijateljstva s Bralićem Rakitić je često dolazio na Šoltu pa je odlučio investirati u nekretninu na otoku. Kasnije je u kuću s bazenom, smještenu u prvom redu do mora, dolazio sa suprugom Raquel i kćerima Altheom i Adarom.