Nakon četiri mjeseca pokopan monstruozni krvnik iz BiH, koji je ubio nevjenčanu suprugu i sve prenosio na Instagramu

Sulejmanović je u kolovozu zvjerski ubio nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović te još dvije osobe

FOTO: PIXSELL

Nakon što četiri mjeseca obitelj nije htjela preuzeti tijelo Nermina Sulejmanovića, trostruki ubojica iz Gradačca je pokopan, javljaju tamošnji mediji.

Podsjetimo, Sulejmanović je u kolovozu zvjerski ubio nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović te još dvije osobe, a ranio troje. Potom se ubio. Kako je ranije pisao Dnevni avaz, otac ubojice je navodno izjavio da ga: “Ne zanima to govno”.

Tijelo je tako od kolovoza bilo smješteno u Komemorativnom centru Tuzla, a tek prije nekoliko dana preuzeli su ga članovi obitelji, piše N1 BiH.

Skrivala se kod tete, našao je i ubio

Kako im je potvrdio Faruk Latifović, ravnatelj Komemorativnog centra Tuzla, članovi Sulejmanovićeve obitelji u petak su preuzeli tijelo te su platili dosadašnje troškove držanja Sulejmanovićevog tijela u hladnjači.

Nesretna Nizama Hećimović od nasilnog bivšeg partnera tjedan se dana s djetetom skrivala kod svoje tete, a onda ju je monstrum pronašao i naposljetku ubio. “Sedam dana je bila kod mene, osmi dan su je izdali i on je saznao gdje je”, rekla je tada teta ubijene, Zijada Vuković Pamuković.

Sulejmanović je brutalno ubojstvo nevjenčane supruge prenosio na Instagramu.