Snimka na kojoj Todorić i Škoro pjevaju Sude mi postala hit. Pjevač otkrio pozadinu: 'Poremetio nam je raspored'

Kaže i da mu je Todorić malo poremetio raspored

05.12.2023., Klub Sumica, Sesvete, Zagreb - Predstavljanje reizdanja legendarnog albuma "Milo moje", Miroslava Skore i svecano potpisivanjeugovora o poslovnoj suradnji. Miroslav Skoro i Ivica Todoric pjevaju "Sude mi." Photo: Josip Mikacic/PIXSELL
FOTO: Josip Mikacic/PIXSELL

Sinoć se društvenim mrežama proširila snimka s predstavljanja reizdanja albuma “Milo moje” Miroslava Škore. Na događaju se pojavio niz poznatih osoba, a među njima i Ivica Todorić, bivši vlasnik Agrokora.

U jednom trenutku, pokazuju snimke i fotografije, Ivica Todorić završi na bini i skupa sa Škorom pjeva njegovu pjesmu „Sude mi.“ Na slučaj se za 24 sata danas osvrnuo Škoro, rekavši prvo kako politiku više ne želi komentirati.

‘Poremetio je malo raspored’

„Imao sam promociju svog vina, bila je i promocija reizdanja albuma ‘Milo moje’, gospodin Todorić je bio među uzvanicima. Došao je na pozornicu, poremetio je malo raspored i izrazio želju da zapjeva“, kazao je.

„Nikoga nikad nisam odbio, pa ni njega. Htio je pjevati ‘Sude mi’, valjda se prepoznao u toj pjesmi. Mnogi se prepoznaju u mojim pjesmama. Ne bih to dovodio u neku drugu korelaciju“, dodao je. „Osim toga, bili su i drugi uzvanici, kao Nives Celzijus i dečki iz Večernje škole“, rekao je Miroslav Škoro o snimci.

Kad Škoro i Todorić zapjevaju 🎤

Posted by Silvia Radalj on Tuesday, December 5, 2023