Pijan u bijesnom Audiju skrivio tešku prometnu na A3. Policija je zaboravila spomenuti da je vozio policajac

S vozačem Audija je u autu bio još jedan policajac, obojica su bili van službe

FOTO: PIXSELL/IMAGINECHINA

Na stranicama Policijske uprave brodsko-posavske 20. listopada je objavljeno je izvješće o prometnoj nesreći na A3 kod Slavonskog Broda. Policija je javila da je prometnu izazvao 40-godišnjak koji nije držao potrebni razmak pa se zabio u automobil kojeg je vozio 60-godišnjak iz Srbije.

Javili su i da je 40-godišnjak bio u automobilu hrvatskih registracija te da je alkotest pokazao da je imao 1,65 promila u krvi. Portal SBOnline prvi je javio da je vozač koji je skrivio nesreću policajac, a sada neslužbeno, isto doznaju i 24sata.

Svi teško ozlijeđeni

Javljaju da je bio u Audiju RS7 te da je s njim bio kolega policajac. Obojica su bila van službe. Dodaju i kako su policajci iz Audija kao i 60-godišnjak u čiji automobil su se zabili teško ozlijeđeni.

Liječnička pomoć svima je pružena u Općoj bolnici u Slavonskom Brodu. Policija je odmah objavila i kako su od 40-godišnjaka uzeti posebni uzorci radi analize na prisutnost alkohola i opojnih sredstava. Audi RS7 luksuzni je automobil koji, inače, ima preko 500 konjskih snaga.