Prostitutka prevarila klijenta pa mu još na vrata dovela policiju: 'Natjerao me na seks. Kako? Ne sjećam se'

Žena u dobi od 30 godina proglašena je krivom i osuđena zbog prostitucije

15.08.2013., Pula - Pulske plaze tijekom cijelog dana pune kupaca koji uzivaju u kupanju i suncanju.rPhoto: Dusko Marusic/PIXSELLr
FOTO: Dusko Marusic/PIXSELLr

Žena u dobi od 30 godina je objavila oglas u kojemu je napisala da pruža usluge masaže. Nazvao ju je 40-godišnjak u lipnju oko ponoći. Dogovorili su da će mu pružiti masažu body to body i seks za cijenu od 110 eura.

Ona je stigla oko pola jedan u unajmljeni apartman u Zagrebu. “Odala se prostituciji na način da je pružala seksualne usluge za novčanu naknadu”, navela je sutkinja u presudi u kojoj je 30-godišnjakinju kaznila novčanom kaznom u iznosu od 18 eura. Uz to, mora platiti 26 eura sudskih troškova.

Okrivljena se branila govoreći kako je muškarcu pružila samo uslugu masaže, navodi Danica.hr.

‘Natjerao me na spolni odnos’

“No, iza toga me je natjerao na spolni odnos i uzeo natrag svojih 110 eura. Na koji način me natjerao? Ma, doživjela sam šok i više se ne sjećam. Znam da sam izašla iz tog apartmana i odmah pozvala policiju”, rekla je na sudu.

Muškarac je priznao da je dogovoren seks u njegovu prostoru u trajanju od sat vremena za 110 eura. “Nakon 15 minuta spolnog odnosa ona je rekla da odlazi. Kako nije bio takav dogovor, uzeo sam joj novac i ona je otišla van. Nakon nekih pet minuta došla je s tri policajca kojima je rekla da sam je udario, što nije istina”, rekao je i dodao da je policajcima sve objasnio.

“Kad sam joj rekao da ću joj dati 110 eura, ona je na to pristala. Zajedno smo otišli u policijsku postaju gdje ju je pregledala doktorica koja nije pronašla nikakve ozljede”, istaknuo je 40-godišnjak iz Slavonije.

Sutkinja je naložila policiji da muškarcu vrati oduzetih 110 eura prema potvrdi o privremenom oduzimanju.