Serija požara na autima u Zagrebu, od početka tjedna izgorjela već tri. Svi planuli usred noći, građani uznemireni

Policija će danas provesti očevid nakon kojeg će biti poznati detalji požara

29.10.2020., Zagreb - Vatrogasci gase automobil u ulici Vrtni put, a vozaca nije bilo u blizini. Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL
FOTO: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Tijekom noći, oko 2:10, na području Brezovice u Golobreškoj ulici izgorio je automobil marke Seat Ibiza, izvijestila je zagrebačka policija. Uzrok požara na automobilu koji je u vlasništvu 39-godišnjaka zasada nije poznat.

Buktinju su ugasili vatrogasci, a ozlijeđenih osoba nije bilo. Policija će danas provesti očevid nakon kojeg će biti poznati detalji ovog događaja.

Izgorjeli luksuzni automobili

Od početak ovog tjedna ukupno su izgorila tri automobila na području Zagreba. Prva buktinja dogodila se u utorak oko tri sata ujutro u Tolminskoj ulici u Dubravi, gdje je izgorio Audi zagrebačkih oznaka u vlasništvu 26-godišnjaka.

U požaru Audija stradao je i dio Jaguara bjelovarskih oznaka u vlasništvu 28-godišnjaka, a ozlijeđenih srećom nije bilo. Drugi požar također se dogodio u utorak u Petrovaradinskoj ulici, a vatrogasci su dojavu o njemu zaprimili sat i pol nakon prvog.

Vatra je, također iz neutvrđenog razloga, izbila na Mercedesu zagrebačkih oznaka u vlasništvu leasing poduzeća. Kako je objavio Jutarnji list, požari od utorka uznemirili su i same vlasnike automobila kao i njihove susjede u ulicama.