Širi se nova užasna snimka. Dva mladića brutalno pretukla trećeg, nastavili ga mlatiti i kad je pao

Snimka brutalnog napada proširila se društvenim mrežama

FOTO: Screenshot / Ilustracija

Na društvenim mrežama sinoć je objavljena snimka na kojoj se vidi kako dvojica vršnjaka tuku dječaka u Uvali Lapad u Dubrovniku, piše Dubrovački vjesnik.

Kako piše taj portal, na videozapisu se vidi kako dvojica mladića naizmjenično žrtvu udaraju po glavi i cijelom tijelu sve dok žrtva u jednom trenutku, ne uspijevajući se obraniti, pada na tlo.

Na početku snimke samo jedna osoba napada žrtvu, ali nakon što mladić padne na pod, s leđa mu dolazi drugi napadač i nogom ga udara u prsa. Na snimci se vide i druge osobe koje promatraju napad te se čuju glasovi koji podržavaju napadače.

Uhićena dvojica mladića

Kada se dečko ipak uspio podići s poda, nasilnici su ga nastavljali napadati i udarati. Žrtva se pokušava odmaknuti, ali dvojica napadača ga slijede i ponovno udaraju. Povremeno se čuju glasovi koji pozivaju napadače da prestanu tući mladića. Jedan od napadača više puta viče: “Znaš li ti đe si došo?”.

Iz PU dubrovačko-neretvanske potvrdili su da su sinoć oko 23 sata zaprimili dojavu o tučnjavi koja se dogodila te večeri u Lapadu. Dvojica mladića uhićena su i uskoro će biti predana pritvornom nadzorniku, objavio je Dubrovački dnevnik.

Dubrovački vjesnik neslužbeno je doznao da je policija razgovarala sa žrtvom u prisutnosti njegovog oca, a navodno su saslušani i drugi maloljetnici u pratnji roditelja. O slučaju vršnjačkog nasilja obaviješten je i DORH. Ravnatelj Opće bolnice Dubrovnik dr. Marijo Bekić potvrdio je da napadnuti dječak nije hospitaliziran, već je nakon liječničke pomoći pušten na kućnu njegu.