Tip u Sesvetama pobjesnio zbog prometnog krkljanca pa se iskalio na ZET-ovcu. Gađao ga bocom i prijetio mu

Muškarac je otišao s mjesta događaja, ali ga je policija brzo pronašla

01.09.2023., Zagreb - Ilustracija, ZET trazi 50 vozaca, dovoljno je imati polozenu B kategoriju. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL/Ilustracija

Tijekom vikenda dogodio se novi napad na vozača ZET-ova autobusa, izvijestila je PU zagrebačka. Sve se odvilo u subotu oko 19.25 sati kada je vozač obavljao prijevoz putnika na liniji 269 Iver-Borongaj.

Dolaskom do Zagrebačke ulice u Sesvetama vozač je zaustavio autobus zbog kolone, a nakon toga iz obližnjeg automobila riječkih registracija izašao je 41-godišnjak i došao do autobusa.

Pogodio vozača plastičnom bocom

“Zbog nesuglasica u prometu vozača je pogodio plastičnom bocom kroz otvoren prozor autobusa te mu u više navrata verbalno prijetio nakon čega se navedenim automobilom udaljio, u čemu ga je tijekom tog događaja onemogućio u obavljanju svoje djelatnosti”, navodi PU zagrebačka.

Policija je pronašla vozača koji je napao djelatnika ZET-a te ga nakon kriminalističkog istraživanja predala pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava podnijeta Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu.