Tragedija u Engleskoj. U WC-u puba pronađeno tijelo novorođene djevojčice, policija majci poslala važnu poruku

Policija navodi da im je prioritet dobrobit i sigurnost majke, pozivaju je da im se javi ili potraži pomoć

Police forensic officers walk in the garden of Dr.David Kelly home 19 July 2003 in the village of Longworth, Oxfordshire, a few kilometers from where Kelly's body was discovered Friday.  Kelly, a weapons control expert who worked for the Ministry of Defence, had been identified as a source for information to the BBC that the government deliberately exaggerated the threat posed by Saddam Hussein's regime. AFP PHOTO/ Martyn HAYHOW (Photo by MARTIN HAYHOW / AFP)
FOTO: AFP

U WC-u puba u Leedsu pronađeno je novorođenče, priopćila je policija. Apeliraju na majku da se javi njima ili potraži liječničku pomoć. Tek rođena djevojčica pronađena je u WC-u puba Three Horse Shoes u 16:45 u nedjelju.

Beba je u trenutku pronalaska bila mrtva, piše lokalni LeedsLive. “Ovo je tragičan incident i hitno apeliramo na majku djevojčice da nam se javi ili potraži liječničku pomoć jer je prošla kroz izuzetno traumatično iskušenje i moglo bi joj trebati liječenje”, rekao je James Entwistle iz policije Zapadnog Yorkshirea.

“Naša istraga o incidentu je u tijeku, ali prioritet nam je dobrobit i sigurnost majke”, dodao je i poručio majci da se javi policiji, liječnicima ili da nazove jedinicu za pomoć majkama u Leedsu, piše Sky News.

Pub se ispričao svima

Three Horse Shoes pub se u nedjelju u objavi na Facebooku ispričao svima koji su u to vrijeme bili tamo te onima kojima su rezervacije otkazane. “Sigurni smo da postoje spekulacije o tome što se dogodilo”, navode u priopćenju.

“Sve što možemo navesti u ovom trenutku je da nam je žao zbog neugodnosti onih koji su bili s nama tijekom ovih događanja i svima koji su trebali doći u pub pa smo im otkazali. Veliko hvala svima na razumijevanju”, dodaju. Pub je i danas ostao zatvoren.

Sorry for the delayed post this morning but with careful consideration and for the welfare of our Team we will NOT be…

Posted by Three Horse Shoes, Leeds, Oulton on Monday, January 29, 2024