Tragedija u koloni svatova u Crnoj Gori. U frontalnom sudaru dvaju automobila poginulo četvero, među njima i bračni par

Troje ih je preminulo na mjestu nesreće, četvrta osoba je u bolnicu stigla s ozljedama opasnim po život

Montenegrin police officers and investigators outside Podgorica County Court, on March 3, 2023. A suicide bomber detonated an explosive device inside the courthouse on March 3, killing himself and injuring eight people, two of whom sustained life threatening injuries. The incident happened at Montenegro's Basic Court, a lower judiciary body that handles municipal cases in the capital. (Photo by SAVO PRELEVIC / AFP)
FOTO: Ilustracija: AFP

Crnu Goru šokirala je vijest o tragediji koja se dogodila kod grada Plava na istoku zemlje. Četvero ljudi poginulo je u sudaru dva automobila na cesti prema Plavu, u mjestu Brezojevice.

Troje ih je preminulo na mjestu nesreće, četvrta osoba je u Opću bolnicu Plav stigla s ozljedama opasnim po život, no nije joj bilo spasa, javlja RTCG. U sudaru je ozlijeđena još jedna osoba i trenutno se nalazi izvan životne opasnosti.

Oba automobila su plavskih registracijskih oznaka i svi stradali su iz tog mjesta. “Ekipa Hitnog centra KBC-a i veći broj liječnika bezuspješno su pokušali reanimaciju”, kazao je direktor KBC-a Berane Milorad Magdelinić.

Snimao svadbu?

Prometna nesreća se dogodila oko 19:35 sati. Lokalni mediji pišu o frontalnom sudaru dvaju automobila kojem je navodno kumovala prebrza vožnja i preticanje. Stradali su bračni par iz Plava, mladić iz istog mjesta i snimatelj RTV Glas Plava.

“Tragediji je prethodila svadba u Rožajama, koju je jedan od stradalih snimao. Kada su svatovi krenuli prema Plavu i došli do Brezojevica nadomak grada, dok je snimao kolonu svatova došlo je do direktnog sudara”, rekao je jedan od svjedoka.

Tvrdi da su nakon stravičnog praska automobili poletjeli u zrak, a da je jedno vozilo doslovce proletjelo ispod njih. U njemu je ozlijeđen vozač u dobi od oko 60 godina. On je preživio ovu strašnu tragediju.

PLAV : TRI OSOBE POGINULE, JEDNA TEŠKO POVRIJEĐENANa putu prema Plavu, u mjestu Brezojevice došlo je do saobraćajne…

Posted by Bijelo Polje Online on Monday, December 25, 2023