U istom danu dva napada psa. Dvije osobe ozlijeđene, uginuo pas napadnut u parku

Jučer su se dogodila dva napada psa, javlja policija

FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL/Ilustracija

Dva napada psa dogodila su se u istom danu, i to u Bjelovaru i Gudovcu. U jednom slučaju je pas ubio drugog psa, a u drugom je pas ozlijedio muškarca, javlja PU bjelovarsko-bilogorska.

Jučer oko 11 sati u parku Borik u Bjelovaru, pas u vlasništvu 71-godišnjaka otkinuo se s povodca kojim je bio privezan za klupu i napao drugog psa koji je od zadobivenih ugriza uginuo. I 71-godišnju vlasnicu uginulog psa je ugrizao za ruku dok je pokušavala spasiti svog psa. Žena je upućena liječniku.

Vlasnik psa je otišao prije dolaska policije tako da će mu naknadno biti uručen obavezni prekršajni nalog o počinjenom prekršaju iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, navode u policiji.

Ozlijeđen muškarac

Jučer oko 18 sati na cesti u Gudovcu, pas u vlasništvu 60-godišnjeg mještanina je napao i ugrizao 47-godišnjeg muškarca koji je prolazio ulicom vozeći se na električnom motociklu.

Pas je istrčao iz ograđenog dvorišta vlasnika na kojemu su u trenutku napada bila otvorena dvorišna vrata. Napadnuti muškarac je zatražio medicinsku pomoć u Općoj bolnici dr. Anđelko Višić u Bjelovaru.

Zbog počinjenja prekršaja 60-godišnjem vlasniku psa kojeg nije držao pod nadzorom je uručen obvezni prekršajni nalog, objavila je policija.