U Karlovcu poginuo motociklist (24): naletio na kamenje pa se zabio u radni stroj, motor odletio na prugu - udario ga vlak

Motocikl je završio na željezničkoj pruzi, mladić nije imao vozačku dozvolu

25.08.2020., Karlovac - U sudaru kamiona i motocikla koja se jutros oko 10,10 sati dogodila u ulici Ilovac od zadobivenih ozljeda naknadno je preminuo vozac motocikla. Policijski ocevid na jjestu nesrece.rPhoto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
FOTO: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Mladić od 24 godine izgubio je život na motociklu u četvrtak oko 23.30 sati u Riječkoj ulici u Karlovcu. Prema policijskom izvješću, nesreća se dogodila kada je 24-godišnjak vozio neregistrirani motocikl u smjeru Duge Rese, iako nije imao vozačku dozvolu.

Nažalost, mladić nije uspio prilagoditi brzinu vožnje uvjetima na cesti, posebno na mjestu gdje je desna prometna traka bila zatvorena zbog radova. Umjesto da uspori, nastavio je vožnju kroz gradilište, gdje je naletio na kamenje.

Udario je na radni stroj

Izgubio je kontrolu nad motociklom, odletio je na radni stroj i preminuo. Motocikl je završio na željezničkoj pruzi. Vlak je, zatim, udario u motor i odbacio ga na stranu puta.

Nakon nesreće, željeznički promet bio je zatvoren do 03:05 sati, dok je Riječka ulica ostala zatvorena do 4 sata ujutro. Policija je izvješće proslijedila nadležnom državnom odvjetništvu kako bi se dalje istražile okolnosti ove tragične nesreće.