Čovjek kopao po kontejneru u LA-u pa pronašao raskomadano tijelo žene. Postoji bojazan da neće biti jedina žrtva

Uhićen je 35-godišnji Sam Haskell

Police officers lift police tape for an investigator after an early morning shooting that left three people dead and four wounded in the Beverly Crest neighborhood of Los Angeles, just north of Beverly Hills, on January 28, 2023. Three people were shot dead January 28 and four others injured at a luxury home near Beverly Hills, at what US police described as a gathering at a short-term rental property. (Photo by Robyn BECK / AFP)
FOTO: AFP

U kontejneru u Los Angelesu pronađeno je raskomadano tijelo žene umotano u plastiku, piše NBC. Torzo zasad neidentificirane žene pronađeno je u srijedu u kontejneru na parkiralištu poslovnog prostora u jutarnjim satima, a otkrio ga je čovjek koji je kopao po kontejneru u potrazi za materijalima koji se mogu reciklirati. Dan kasnije uhićen je 35-godišnji Sam Haskell kojeg se sumnjiči da je povezan s brutalnim ubojstvom.

Detektiv LAPD-a Efren Gutierrez na konferenciji za novinare otkrio je da s mjesta gdje je pronađeno raskomadano tijelo postoje video dokazi koji su doveli do osumnjičenika. Iako je tijelo raskomadano i žrtvu se još ne može identificirati, policija je rekla da su tri osobe koje su živjele s osumnjičenikom u kući u obližnjoj četvrti Tarzana nestale.

Netko je uočio sumnjivu torbu

Riječ je o njegovoj supruzi Mei Haskell, njezinim roditeljima Gaoshanu Liju (72) i YanXiang Wang (64). S njima je u kući živjelo i troje djece osnovnoškolske dobi, no oni su živi i na sigurnom.

Policija je čak dan prije nego što je tijelo pronađeno primila poziv jer je u četvrti u kojoj osumnjičenika živi uočio sumnjivu torbu u kojoj su, sada se pretpostavlja, bili ljudski ostatci. Kada su policajci došli na mjesto dojave, torbe više nije bilo, ali ni nikakvih sumnji koje bi opravdale ulazak u kuću Sama Haskella.

Također, mediji pišu da nestali 72-godišnjak vozi bijeli Volkswagen Tiguan koji je obično parkiran na ulici pred kućom, no sada ga više nema.