U stravičnoj prometnoj nesreći u Dalmaciji sinoć su poginuli brat i sestra

U sudaru su sudjelovala tri vozila, a prema neslužbenim informacijama skrivilo ga je vozilo stranih registracijskih oznaka

13.11.2023., Karlovac - U naletu policajca na motoru na pjesaka koji je nepropisno prelazio cestu u Macekovoj ulici smrtno je stradao pjesak. Nesreca se dogodila oko 17 sati u sredistu grada. Policijski ocevid na mjestu nesrece. Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
FOTO: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

U teškoj prometnoj nesreći sinoć, na državnoj cesti D-8 u mjestu Ratac, poginule su dvije osobe, dok su još dvije ozlijeđene i prevezene u dubrovačku bolnicu. U nesreći, do koje je došlo oko 20.40 sati, sudjelovala su tri osobna vozila.

Sudar se dogodio na ravnom i dobro preglednom dijelu ceste, a prema neslužbenim informacijama skrivilo ga je vozilo stranih registracijskih oznaka kojim su upravljali albanski državljani, piše Dubrovački vjesnik.

Poginuli brat i sestra

Prema informacijama tog lokalnog portala, u nesreći su poginuli brat i sestra iz zapadnog dijela Dubrovačko-neretvanske županije. Portal Južni.hr neslužbeno doznaje da se radi o mladim osobama. Prema njihovim informacijama, poginula ženska osoba je srednjoškolka.

Promet na tom dijelu Jadranske magistrale bio je u potpunosti zatvoren i preusmjeren na alternativni pravac preko mjesta Majkovi. Više informacija o okolnostima ove nesreće bit će poznato nakon očevida.