Užas u SAD-u: Nasmrt izbo četvero članova svoje obitelji, među kojima i dvoje djece, pa zapalio kuću

Policija je muškarca na mjestu događaja usmrtila

FOTO: AFP

Četvero članova svoje obitelji, među kojima je i dvoje djece, do smrti je nožem izbo 39-godišnji muškarac u Queensu. Obiteljsku je kuću zatim zapalio, a kada je na mjesto horora došla policija ozlijedio je dvojicu službenika.

Policajci su ga na kraju usmrtili, objavila je njujorška policija.

Policiju je pozvala 11-godišnja djevojčica koja im je rekla da njezin bratić redom ubija sve članove obitelji, rekao je šef odjela NYPD Jeffrey Maddrey na konferenciji za medije. Kada su policajci stigli, pred kućom su našli tijelo djevojčice koja ih je zvala.

Troje ljudi u bolnici

Osumnjičenik je ubrzo nakon dolaska policije pokušao napustiti kuću, no čim je shvatio da je opkoljen jednog je policijskog službenika ubo u glavu, a drugog u vrat. Tada je policija zapucala i usmrtila napadača.

Nakon što su vatrogasci ugasili požar koji je 39-godišnjak zapalio u kući nakon krvavog pohoda, u kući je pronađeno tijelo 12-godišnjeg dječaka, 44-godišnje žene i muškarca u 30-ima, piše New York Post. Jedna žena u dobi od 61 godine u kritičnom je stanju prevezena u bolnicu. Napadnuti policajci su također u bolnici i očekuje se da će se uspješno oporaviti.