Velika Gorica pod opsadom. Policijski specijalci opkolili muškarca koji je puškom ubio ženu u dućanu

Ubojica je navodno blokiran u kući, koja je opkoljena pripadnicima policije i specijalaca

29.12.2023.,Velika Gorica - U Velikoj Gorici nesto iza 10 sati dogodio se strasan zlocin. Muskarac je puskom ubio zenu i pobjegao. Na terenu je velik broj policajaca i pripadnici ATJ Lucko koji ga traze. Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL
FOTO: Zeljko Lukunic/PIXSELL

U Velikoj Gorici je u petak oko 10 sati muškarac puškom ubio ženu, javlja zagrebačka policija. U kratkom priopćenju iz policije kažu kako je muškarac u trgovini u Zagrebačkoj ulici upucao žensku osobu.

Kako piše Jutarnji list, muškarac je nakon ubojstva pobjegao s mjesta zločina i u tijeku je velika potraga za njim. Velikogorički City Portal javlja da je ubrzo nakon pucnjave blokirana Zagrebačka ulica u smjeru glavnoga grada.

N1 neslužbeno doznaje da je ubojica blokiran u kući, koja je opkoljena pripadnicima policije i specijalaca.

Cityportal Velika Gorica

Stigli specijalci

Jedan od svjedoka horora za Jutarnji je ispričao da je čuo susjedu kako viče upomoć.

”Čulo se nešto kao petarda. Ona je uletjela unutra i on ju je upucao. Ja sam brzo odvukao mamu gore da ne pogodi i nas”, ispričao je.

Stanovnica Zagrebačke ulice je za 24sata ispričala je da su ubrzo na mjesto užasa stigli specijalci, a jedan susjed napadača je opisao kao inače mirnog čovjeka. ”Znam ga cijeli život, miran čovjek. Popije jedan gemišt u kafiću i ode. Već duže vremena je u invalidskoj mirovini”, rekao je.

Uskoro opširnije.