Foto. Velika policijska potjera u Zagrebu: 'Njih 12 ga je lovilo, na kraju se slupao crveni automobil i još jedan policijski'

'Dijelovi crvenog auta bili su po cesti još tri semafora dalje', kaže jedan od svjedoka

FOTO: Luka stanzl/PIXSELL

U utorak navečer područje oko Vrbana i Jaruna bilo je puno policije koja je pod rotirkama lovila vozača u crvenom automobilu. Svjedoci potjere su za 24sata rekli da je sudjelovalo više policijskih vozila. “Vidjeli smo policiju kako je bila ispred nas. Dijelovi tog crvenog auta su bili po cesti još tri semafora dalje. Ne znam što se dogodilo”, rekao je jedan od svjedoka.

“Policiju sam prvo vidio kako juri Horvaćanskom u smjeru Arene. 12 ili 13 policijskih vozila je pod sirenama ganjalo jedan manji crveni auto. Sad vidim da su ga uspjeli zaustaviti. Crveni auto je slupan, kao i jedan policijski”, dodao je drugi.

‘Auto mu je bio slupan’

Jedna od svjedokinja za Dnevnik.hr je ispričala kako je oko 21 sat vidjela policiju kako ide u smjeru Jankomiru, a onda i nazad.

“Tako je prošlo 5-6 vozila i onda su samo stali kod nebodera, oko tog crvenog auta, pored auta na travi je sjedio muškarac, a oko njega policija. Ostali su mu pretraživali auto. Došao je i inspektor, a svi iz okolnih zgrada su se spustili ispred. Taj auto je bio slupan, cijeli branik”, rekla je. Policija je, dodaje, trakom ogradila veći dio područja oko mjesta događaja, kod Sky Office nebodera, na koje je stigla i Hitna pomoć.

Luka stanzl/PIXSELL

I na društvenim se mrežama javljaju ljudi koji su vidjeli potjeru. ”Prošla sam onuda, nikada toliko policije nisam vidjela”, ”Crveni branik je jedno 200 metara od lokacije automobila i policije, nasred ceste, pa pazite da ne zapnete od njega”, ”Vozač crvenog auta je baš divljao po cesti”, pišu građani.

Telegram

Nije se zaustavio

Kako doznajemo, vozač se nije zaustavio na znakove policije, koja je zatim krenula za njime.

Iz zagrebačke su nam policije potvrdili da je riječ o postupanju vezanom za promet, no u ovom trenutku nije poznato više detalja o vozaču niti situaciji. Više će se informacija znati u srijedu.

13.02.2024., Zagreb – Na Zagrebackoj aveniji traje policijski ocevid nakon policijske potjere koja je zavrsila kod Sky Offica na Zagrebackoj aveniji. Photo: Luka stanzl/PIXSELL Luka stanzl/PIXSELL