Video. Na beogradskom aerodromu sinoć je bilo kaotično. Stigle su dojave o bombama, sve su bile lažne

Aerodrom nije radio gotovo tri sata zbog čega je velik broj letova preusmjeren ili otkazan

Sinoć se na beogradskom aerodromu odvijala drama nakon što su stigle dojave o bombama za koje se naknadno ispostavilo da su lažne. Aerodrom nije radio gotovo tri sata zbog čega je velik broj letova preusmjeren ili otkazan.

Dojava o bombi stigla je oko 19:45 sati nakon čega je uslijedio kaos. Nova.rs javlja kako je, prema neslužbenim informacijama, pilot dobio dojavu na jednom letu te je pozvao policiju jer mu se jedan putnik učinio sumnjivim.

Tada je došlo do incidenta na pisti prije polijetanja i krenula je evakuacija. Air Montenegro javio je da je bilo nekoliko dojava o bombama, ali da sigurnost putnika nije bila ugrožena.

Putnici su bili zbunjeni

Za to vrijeme su putnici koji su dobili informacije o otkazivanju letova bili zbunjeni, ne znajući hoće li uopće poletjeti. Jedna putnica koja je trebala poletjeti za Zurich portalu Nova.rs rekla je da je putnicima nakon dojave naprasno rečeno da napuste avion.

„Mislim da ni oni nisu znali što se događa. Prvi su rekli da ne smijemo van, onda da je let otkazan. Ne znam kako ću se vratiti u Švicarsku“, poručila je. Nedugo potom javio se i Wizz Air kojemu je prijavljena bomba na letu iz Beograda za Barcelonu.

Avion se vratio na udaljeno mjesto na aerodromu, a putnici su evakuirani i prevezeni do terminala. Cijela drama okončana je oko 22:30 nakon što su obavljeni pregledi i nakon što je utvrđeno da su sve dojave bile lažne.