Video. Kako je sumo Vujnovac dospio u Knjazovu Mjenjačnicu: tad je još bio konobar u nekoj osječkoj pizzeriji

Vlasnik PPD-a je odglumio sumo instruktora Hladnom pivu, čiji je, kaže, veliki fan

Društvenim mrežama zadnjih dana kruži isječak iz emisije “Mjenjačnica” Roberta Knjaza u kojoj su glazbenici iz Hladnog piva zamijenili uloge s policijskim specijalcima. U toj se epizodi Mile Kekin i njegova ekipa za svoju ulogu pripremaju u teretani. Ondje ih, odjeven u tradicionalnu minimalističku odoru sumo hrvača, dočekuje – Pavao Vujnovac.

U nastavku snimke, koju je prije nekoliko dana ‘iskopao’ RTL Direkt, kaže da je on njihov instruktor sumo hrvanja. “Obucite ova odijela”, govori im te ih šalje u dvoranu za trening.

“Jedan moj prijatelj tada je radio za Roberta Knjaza, projekt je bio zanimljiv i bila je dobra zezancija. Odglumio sam taj skeč kao sumo instruktor. Knjaz i Hladno pivo, svi smo se dobro zezali, i u to vrijeme mi je to bilo OK. Ja sam, inače, fan Hladnog piva”, komentirao je Vujnovac snimku za Jutarnji list. U to je vrijeme, kaže, bio pred kraj studija.

Tražili stasom jačeg glumca

“Ta epizoda snimana je prije 18 godina u Osijeku. Na lokaciji nam je trebao stasom jači glumac koji bi odigrao trenera sumo hrvanja. To je bio svojevrsni skeč napravljen za dečke iz Hladnog piva koji nisu smjeli znati što ih sve očekuje, pa su mislili da će morati trenirati sumo hrvanje”, rekao je Knjaz.

“Jedan moj prijatelj iz Osijeka za pomoć je pitao svog prijatelja iz Osijeka koji je imao pizzeriju, a on je predložio svog konobara. Pojavio se glumac, danas svi znaju da se on zove Pavao Vujnovac. Superkorektno odradio je svoju ulogu, Hladno pivo nije ni skužilo da se radi o glumcu, nego su mislili da je čovjek došao kako bi s njima odradio obuku. Ja sam bio zadovoljan, on je bio zadovoljan, emisija je bila gledana i zabavna i nitko nije ni slutio kako će to izgledati 18 godina poslije”, rekao je Knjaz.

Vujnovac se na snimci pojavljuje u osmoj minuti.