Video. Što je to izbezumilo Plenkovića uoči intervjua? Premijer se osvrtao oko sebe, a onda se ekran nenadano zacrnio

Početak premijerova razgovora s Damirom Gregoret obilježila je jedna neobična situacija

FOTO: RTL Danas

Premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković dao je jučer intervju za RTL Danas, a početak razgovora s reporterkom Damirom Gregoret obilježila je jedna neobična situacija.

Naime, samo nekoliko sekundi nakon što su se Gregoret i Plenković iz Banskih dvora uključili u program RTL-a, premijer je složio izbezumljeni izraz lica i pogledao prema nekome tko se u tom trenutku nalazio iza kamera.

Vrlo je moguće da su događanja iza kamera koja su toliko šokirala Plenkovića imala veze s crnim ekranom koji je nekoliko sekundi kasnije neugodno iznenadio gledatelje RTL-a.

@uvojnica

#hdz #plenkovic

♬ original sound – vojnica

Pričao o Obuljen Koržinek, AP-u, Karamarku…

Uključili su se potom voditelji RTL-a Danas koji su se ispričali i ustvrdili kako imaju tehničkih poteškoća u emitiranju intervjua s premijerom.

Inače, Plenković je u razgovoru s Gregoret, između ostalog, izjavio kako bi ministrici Nini Obuljen Koržinek trebalo dati zlatnu medalju za sve što je učinila u obnovi nakon potresa te rekao kako nema pojma tko je AP iz poruka Josipe Pleslić (bivše Rimac) i Gabrijele Žalac.

Plenković je istaknuo i kako Tomislav Karamarko neće biti na HDZ-ovoj izbornoj listi, a predsjedniku Zoranu Milanoviću je poručio da podnese ostavku i krene u političku utakmicu s njim.