Vozač uništenog BMW-a u prometnoj u Osijeku došao je iz Mostara u noćni provod s prijateljima

Policija kaže da je automobil izletio zbog neprilagođene brzine

03.09.2022., Osijek - Mjesto nesrece do koje je doslo nocas iza ponoci u Osijeku, u kojoj je poginula jedna osoba, a cetvero ih je tesko ozlijedeno. Photo: Borna Jaksic/PIXSELL
FOTO: Borna Jaksic/PIXSELL

Sinoć se u Osijeku pedesetak minuta iza ponoći dogodila stravična nesreća u Ulici cara Hadrijana, kod skretanja za Remizu. Policija je izvijestila da je poginuo vozač BMW-a X6, te da je zbog neprilagođene brzine izletio iz zavoja, vozilom udario u stup i drvo, da bi se na koncu automobil odbacio u stup javne rasvjete gdje se zaustavio.

Kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, za upravljačem BMW-a bio je 46-godišnji D.Š. iz Mostara koji je bio u posjeti i noćnom provodu s prijateljima u Osijeku. Iz KBC-a Osijek izvijestili su da su u bolnicu primljene četiri teško ozlijeđene osobe, od kojih su tri zadobile ozlijede opasne po život. Dvije osobe su u izrazito teškom stanju i na intenzivnom liječenju im se liječnici bore za život, dok su ostali ozlijeđeni stabilno.

Opasna točka u gradu

Jutarnji ističe kako je riječ o opasnoj točki u gradu, gdje se u posljednjih 30 godina dogodilo nekoliko nesreća sa smrtnim posljedicama. HRT je razgovarao i s nekoliko svjedoka nesreće.

“Vraćali smo se kući, bili smo ovdje na brdu kod Vijenca Ivana Meštrovića 102 kad se čuo udarac. Došli smo i vidjeli crveni auto zabijen u drvo. Prednji kraj totalno uništen”, rekao je jedan od svjedoka, Emilio Murk. “To je bilo brzo, možda u roku pet minuta su svi bili tu. Vidio sam kako izvlače ljude iz smrskanog automobila”, dodao je Gordan Horvatić.