Za brutalno ubojstvo srpskog reprezentativca u Beogradu sumnjiče dvojicu nogometaša. Jedan je rođen u Zagrebu

Navodno je motiv brutalnog ubojstva osveta zbog događaja od prije dvije godine

FOTO: MUP Srbija

Stefan Savić, 23-godišnji reprezentativac Srbije u MMA, tragično je preminuo u noći sa subote na nedjelju, nakon što je izboden nožem u centru Beograda. Tamošnji mediji sada javljaju da je policija identificirala njegove ubojice. Traga se za Vasilijem Gačevićem (23) i Markom Daničićem (23), a policija poziva sve građane koji imaju korisne informacije da se jave, piše Nova.rs.

Oba osumnjičena su nogometaši. Lokalni mediji navode da Daničić igra u klubu Serbian White Eagles iz Toronta u Kanadi. Rođen je u Zagrebu, a još nije poznato zašto je bio u Beogradu. Gačević, pak, igra u prvoj postavi nogometnog kluba Crvena zvezda Mali Mokri Lug.

Motiv je osveta?

Kako portal Nova.rs neslužbeno doznaje, motiv brutalnog ubojstva je osveta zbog događaja od prije dvije godine. Tada su se također sukobili dvojac Gačević i Daničić te sada pokojni Savić. Sukob se dogodio na Adi Ciganliji, izbila je tučnjava, a Savić je jednom od njih slomio vilicu. Navodno su Gačević i Daničić već pokušali osvetiti Saviću, ali nisu uspjeli jer je on bio oprezan.

Savić je ni u noći sa subote na nedjelju vjerojatno ne bi pojavio u jednom klubu na Dorćolu da je znao da su tamo Gačević i Daničić. Ni napadači nisu znali da će tamo sresti Savića, ali su odmah krenuli prema njemu. Savić je prvo uspio pobjeći, ali naposljetku su ga sustigli i izboli u Dunavskoj ulici, piše Nova.rs.

Mladi borac Savić je zatečen na Dorćolu s ranom u grudima, hitno je prebačen u bolnicu, ali nije preživio. “Njegov neizmjerni talent, radna etika, ali i dobrota, ljubaznost i sportski duh, čine neizbrisiv trag. MMA Savez Srbije je potresen ovim gubitkom i iskreno izražava sućut obitelji i prijateljima. Počivaj u miru!”, objavio je MMA savez Srbije.