Zaposlenik Čistoće oduševio prelijepom gestom, oglasio se i Grad Zagreb: 'Ponosni na našeg Marija, bravo!'

Gospodin Mario je pronašao novčanik tijekom noćne smjene u Koledinečkoj ulici u zagrebačkoj Dubravi. Odlučio ga je vlasniku vratiti putem pošte

FOTO: PIXSELL

Grad Zagreb objavio je u subotu prijepodne fotografiju poruke koju je jedan zaposlenik Čistoće napisao vlasniku izgubljenog novčanika.

Gospodin Mario je, sudeći po sadržaju poruke, novčanik pronašao tijekom noćne smjene u Koledinečkoj ulici u zagrebačkoj Dubravi i odlučio ga je vlasniku vratiti putem pošte.

“Pozdrav! Ja sam Mario G., te radim u Čistoći na čišćenju i pranju ulica u noćnoj smjeni. Tijekom čišćenja parkirališta u Koledinečkoj ulici pronašao sam Vaš novčanik te Vam ga ovim putem vraćam. Lijep pozdrav”, napisao je zaposlenik Čistoće.

‘Ponosni na Marija’

Njegovo pismo izvorno je objavio jedan korisnik Facebooka.

“Stiglo prekjučer Jakovu poštom u pismu… Sve unutra, i novci i dokumenti… Respect maksimalan i svaka čast”, napisao je taj korisnik, a njegovu je objavu jutros podijelio Grad Zagreb.

“Ponosni na našeg Marija i sve radnike Čistoće Zagrebačkog holdinga i ostalih gradskih tvrtki koji naporno i pošteno rade kako bi naš grad bio ugodno mjesto za život. Bravo”, napisali su iz Grada.