Beba s mamom i tatom čekala u redu za slikanje s Djedom Mrazom pa zaspala. Ipak, djedica se sasvim solidno snašao

Fotografija je podjeljena više od 157.000 puta i lajkana 303.000 puta

FOTO: Facebook/Donnie Walters

Mladi par iz Indiane jako je želio svog šestomjesečnog sinčića fotografirati s Djedom Mrazom kako bi imali uspomenu na njegov prvi Božić. No, njihov plan umalo se izjalovio nakon što su čekajući u redu za fotografiranje ugledali kako je njihov sinčić tijekom čekanja zadrijemao.

“Iako smo u tom trenutku pomisli da napustimo red i odustanemo od cijele priče te da dođemo neki drugi dan kada je mališan budan, jedan od kupaca u redu nas je razuvjerio, rekavši nam da budemo strpljivi jer da se ovaj Djed Mraz obožava fotografirati s uspavanim bebama”, otkriva otac Donnie Walters.

Kada su došli na red djedica se namjestio u fotelji, držeći dječju knjigu te rekao mami da nježno smjesti bebu na njega kako bi izgledalo kao dan su upravo obojica zaspali nakon čitanja priče za laku noć. “Taj prizor i njegova brižnost jako su nas dirnuli, a fotografije su nas oduševile”, naopisao je na svom Facebook profilu Walters. Fotografija je u nekoliko sati postala viralna te je podjeljena više od 157.000 puta i lajkana 303.000 puta.

Par se sljedeći dan opet vratio sa sinom u nadi da će ovog puta budan upoznati Djeda Mraza, ali i taj put je zaspao te je nastala još jedna fotografija:

djedica
Maleni se opet vratio sljedeći dan i opet zaspao Facebook/Donnie Walters
dedamraz
Zajedničko drijemanje Facebook/Donnie Walters