Dva snalažljiva mađioničara upala u kadar reporteru koji se javljao uživo pa postali hit na internetu

Dečki kažu kako im je idol David Copperfield, a jako su sretni jer su sad popularni

ZADNJA IZMJENA: Jul 24, 2015
Foto: Screenshot/YouTube

Dok se ugledni reporter Sky Newsa uživo javljao u program, dva mađioničara odlučili su ga videobombardirati i ukrasti reporterovih tridesetak sekundi kako bi se sami proslavili. To im je i pošlo za rukom jer su sad apsolutni hit na YouTubeu i društvenim mrežama, a sve zahvaljujući njihovoj mađioničarskoj točki.

Naime, dečki su, kad je reporter počeo izvještavati, odjednom u kadar dovukli svoju mađioničarsku opremu i jednostavno počeli izvoditi trik. Riječ je o iluzionistima Richardu Youngu i Samu Strangeu, 30-godišnjacima iz Velike Britanije, a iluzija koju su stvorili izgleda tako da Sam stisne Richarda Richarda u kutiji dok ne postane tako malen da izgleda kao da mu stopala vire iz glave.

No, iako izgleda kao da se dogodilo tijekom stvarnog javljanja, cijeli video je zapravo izrežiran kako bi se dečki malo našalili na račun svih onih koji pokušavaju dobiti nekoliko sekundi slave tako što video ili fotobombardiraju poznate ili javne osobe. Young i Strange su otkrili kako je riječ o lažiranom videu tek nakon što su neki gledatelji shvatili da imaju tipfeler na potpisima u videu. Osim toga, Sky je tijekom petka objavio demantij da snimka nije nastala tijekom njihovog snimanja programa.

Dečkima to ne smeta, jako su sretni što su viralni. “David Cooperfield bio je najbolji iluzionist, posebno zbog svojih letećih trikova. Nas dvojica smo prijatelji od devete godine i obožavali smo Copperfielda koji nas je inspirirao na ovo”, otkrio je Sam za britanske medije. Svoj duo inače nazivaju Dynamo.

Tamara Matković
Novinarka
979 članaka Više o autoru