Jedna žena u Australiji vozila je cijeli sat sa zmijom na vjetrobranu, i izgleda da ju nije pretjerano omela

Svoj blizak susret s gmazom podijelila je na Facebooku

ZADNJA IZMJENA: Jan 4, 2017

Internet nas je dosad možda uspio uvjeriti u dosta stvari, ali još nije uspio u onome da je Australija sigurno mjesto za život. Zapravo, čini se da mu dosta dobro ide uvjeravanje u suprotno.

U prilog tome ide i video koji se u ponedjeljak pojavio na Facebooku. Jedna žena iz Južne Australije, Sally Grunden, podijelila je svoj blizak susret s gadnom zmijom, a njezina smirena reakcija prilično je iznenadila ekipu koja se raspisala u komentarima ispod videa.

Njezina snimka “velike crne zmije crvenog trbuha”, kako ju je opisala, koja izranja ispod haube njezina automobila i plazi po vjetrobranu, ubrzo je prikupila preko 100.000 pregleda.

Zmija se udomaćila unutar motora auta

Sally je vozila brzinom od 100 km/h i imala je još sat vremena vožnje kada je na prednjem staklu ugledala gmaza. Iako se prepala, nastavila je voziti. Cijelo vrijeme se nadala da novi automobili nemaju nikakvu rupu između motora i unutrašnjosti auta.

Kada je došla na odredište, nadala se da će zmija sama tijekom noći pronaći način kako napustiti unutrašnjost motora. No, ujutro kada je podigla haubu, zmija se i dalje izležavala na motoru.

Danijela Matijević
Telegram autor
185 članaka Više o autoru