Odustani // Pritisni ENTER za pretraživanje
Život

Londonska policija zagradila vrt zbog dojave o zmiji. Ali malo im je bilo čudno što se ne miče

Policija je okružila vrt u kojem je viđena životinja, držali su sigurnu udaljenost

Pošalji Podijeli Tweetaj

Poziv koji je slučajni prolaznik uputio RSPCA (Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals), dignuo je policijsku postaju na noge. Slučajni prolaznik je primijetio zmiju, a policija je brzo došla na mjesto događaja u južnoistočnom Londonu.

Policajci su isprva držali sigurnu udaljenost, da bi nakon kratkog vremena shvatili kako se zmija baš i ne kreće. Malo kasnije su shvatili da je zmija zapravo – vrtni ukras. “Dobili smo poziv od RSPCA koje je obavijestio zabrinuti lokalni mještanin. Primijetio je zmiju i odlučio je intervenirati jer je jedna zmija ranije viđena u blizini lokalnih škola.”, izjavio je glasnogovornik policije.

Cijeli grad im se smije

Nakon cijelog slučaja policija je pokrenula niz šala na račun ove intervencije. “Policajci su vidjeli reptila s ceste i nalazili su se na 2-3 metra udaljenosti. Jedan od njih približio se na metar i pol od zmije kako bi je fotografirao. Zmija se uklopila u okruženje zbog vlastite sigurnosti.”, rekao je glasnogovornik.

Policijski inspektor Julian Hagley rekao je da ih je RSPCA obavijestio kako je zmija tamo satima i kako može otići prije nego što policajci dođu do nje. “Posao policije je da štiti ljude, a u samo nekoliko minuta smo shvatili da zmija nije prava. Koliko mi znamo, posljedice našeg ne dolaska mogle su završiti tako da se širenjem riječi o zmiji digne panika među stanovnicima Suttona.”, rekao je Hagley.

Pročitaj i ovo   
Podijeli 0 Tweetaj 0 Pošalji E-mailom
Ovaj članak ima komentara. Klikni ovdje za čitanje.

Prijava na Newsletter

Odustani