Naišli smo na Facebook stranicu na kojoj UPS-ovi dostavljači objavljuju slike pasa koje sreću na poslu. Hit je

Stranica se zove UPS DOGS i vjerojatno će vam popraviti dan

ZADNJA IZMJENA: Oct 20, 2017
Foto: UPS Dogs Facebook

Sean McCarren je dostavljač koji u UPS-u, najvećoj svjetskoj kompaniji za dostavu paketa, radi već 17 godina. Tijekom radnog vremena sreće mnoge pse i to je, kako kaže, jedna od od najvećih prednosti tog posla. “Želio bih se cijeli dan družiti s obiteljima i njihovim psima, ali to jednostavno nije izvedivo”, rekao je McCarren za BuzzFeed News. Kaže da on, kao i mnogi njegovi kolege, znaju uzeti pauzu od posla kako bi se poigrali s psima koji dotrče do dostavljačkih vozila ili ih pak pozdravljaju na ulaznim vratima kuća.

McCarren je prije pet godina zato odlučio pokrenuti Facebook stranicu UPS DOGS. On je glavni moderator, ali sadržaj, kaže, dolazi od brojnih UPS-ovih vozača širom zemlje.

Nisu uvijek samo psi u pitanju

Brojni kolege mu, naime, šalju fotke pasa koje susreću tijekom radnog dana, a McCarren ih objavljuje čim ulovi vremena. I psi nisu jedini ljubimci čije slike stavlja na fejs, povremeno se pojavi i koja mačka ili – prasica.

Stranica ima preko 360 tisuća pratitelja, a jučer su otvorili i Instagram profil te tamo skupili gotovo 27 tisuća pratitelja.

Redovito se opskrbljuju keksićima

Još jedan UPS-ov vozač Jeff Skender iz Illinoisa kaže da već petnaest godina radi na istim rutama “pa svoje klijente poznaje prilično dobro, a pse još bolje, budući da je veliki ljubitelj pasa”.

Skender tako sreće kujicu Charlie više od godinu dana i svaki put je nagradi nekim keksićem, kaže da mnogi vozači kupuju kekse za pse. Inače, Charlie je nedavno imala leglo od 15 štenaca, pa je Skender podijelio i ovaj slatki video sa svima njima.

Stranica UPS DOGS nije službena stranica tvrtke UPS, no iz kompanije kažu da su “upoznati s njom i da je podržavaju jer je dobar primjer odnosa između njihovih djelatnika i dvonožnih. ali i četveronožnih klijenata”.

 

Andrea Božić
Telegram autor
106 članaka Više o autoru