Netko je prijavio klince jer remete javni red i mir igrajući košarku, policajac došao i zaigrao s njima

Snimka s nadzorne kamere u autu postala je popularna na Facebooku

ZADNJA IZMJENA: Jan 26, 2016
Foto: Screenshot/Facebook

Policija u Gainesvilleu dobila je poziv susjeda kako neka djeca preglasno igraju košarku na ulici, a policajac Bobby White primio je poziv i odlučio otići vidjeti o čemu se radi.

Kad je došao u navedenu ulicu, pronašao je nekoliko mladića kako igraju košarku te je odlučio pridružiti se klincima te zaigrati s njima. “Možete li vjerovati da je netko zaista zvao i žalio se na njih. Ne znam tko je zvao, ali očigledno, nisu problematični niti su mi u ijednom trenutku tako djelovali”, komentirao je policajac.

Snimka s nadzorne kamere iz auta završila na internetu

Nakon desetak minuta, policajac im je rekao da mora ići dalje jer je na dužnosti, ali da će se sutra vratiti ponovno, s pojačanjem. Kako je sve snimljeno nadzornom kamerom koja se nalazi u policijskom autu, policijska postaja odlučila je snimku objaviti na Facebooku.

“Pustit ćemo djecu da budu djeca, a fokusirat ćemo se na one koji čine kriminalna djela”, poručili su iz policije. Njihov video dosad je pogledan preko 15 milijuna puta otkad je objavljen 21. siječnja.

A policajac White postao je i TV zvijezda te je odradio nekoliko intervjua za TV postaje u Floridi, ali i drugim dijelovima SAD-a. No, Bobby nije zaboravio na klince, zaista se vratio zaigrati košarku s klincima, a poveo je i kolege te jednu posebnu zvijezdu – Shaquillea O’Neaila koji se trudio da igra sa svakim klincem, ali i da im pokaže nekoliko poteza.

 

Tamara Matković
Novinarka
979 članaka Više o autoru