Ovaj video poštara koji prvo pomazi sve pse pa onda dostavi pakete ozbiljno je sladak

Njihov vlasnik objavio je video na Twitteru

ZADNJA IZMJENA: kol. 13, 2017
Foto: Aaron Hernandez/Twitter/Screenshot

Kad je Aaron Hernandez nedavno provjerio snimke svojih sigurnosnih kamera, ostao je oduševljen novim poštarom u svom kvartu. Hernandez, koji živi u jednom predgrađu Houstona u Teksasu i ima petero pasa, na snimkama kamere s ograde njegove kuće primijetio je da novi poštar svaki put kad donese dostavu na njegovu adresu prvo pozdravi njegove pse, i to svakog posebno.

“On je novi poštar u kvartu, i ranije sam primijetio nekoliko puta kako pozdravlja pse. Pa, sad sam zaključio da to trebam podijeliti sa svima”, rekao je Hernandez za TheDodo.com. “Mislim da je jako lijepo od njega da u svom užurbanom danu nađe vremena za to”, dodao je Hernandez. Video je objavio na svojem Twitteru.

Svakom psu pruži dovoljno pažnje

Uz video, Hernandez je napisao: “Kad nismo doma i ne stignemo svojim psima pružiti ljubav, možemo računati na našeg poštara da im pruži pažnju, čak i na kišni dan poput ovoga”. Ovaj video postao je prilično popularan na društvenim mrežama, a izgleda da bi novi poštar, ako već nije, mogao ubrzo postati omiljen i među susjedima.

Vuk Oreb
Telegram autor
218 članaka Više o autoru