Odustani // Pritisni ENTER za pretraživanje
Život

Pojavila se prilično zastrašujuća snimka ronioca kojeg napada velika bijela psina. Bez brige, okej je

Student je sa sobom imao kameru i, srećom, harpun

pesek
Pošalji Podijeli Tweetaj

Američki student Tyler McQuillen ronio je nedavno u blizini obale Santa Barbare, kad je osjetio da ga je nešto lupilo po nogama. Isprva je, kaže, mislio da je to njegov frend koji je ronio s njim, da se samo malo zeza. No, onda se okrenuo i shvatio da nije frend, već velika bijela psina koja ga je upravo napala. McQuillen je, srećom, osim kamere, sa sobom imao i harpun.

Nakon prvog pokušaja, piše Mashable, morski pas je počeo kružiti oko njega. Kad je krenuo prema njemu i drugi put, McQuillen ga je bocnuo harpunom, nakon čega se više nije vraćao. Cijela situacija, iz koje je student izašao s ugrizom, prilično je napeta dok gledate video koji je snimio.

‘Nisam znao otkud krv’

“Imam jako puno sreće što sam iz ovoga izašao živ. Vidio sam krv oko sebe i nisam bio siguran otkud je došla, pa sam otplivao najbrže što sam mogao natrag prema obali”, rekao je za CBS 8.

Slomljena su mu dva prsta
Slomljena su mu dva prstaJAMIE HUGG/IMGUR

McQuillen je objavio i fotke ozlijeđene noge, a ozljede su realno minimalne prema tome kako je cijela stvar mogla završiti. Kaže da isprva nije ni skužio da ga je morski pas ugrizao, no na kraju je završio s dva slomljena prsta.

Podijeli 81 Tweetaj 0 Pošalji E-mailom
Ovaj članak ima komentara. Klikni ovdje za čitanje.

Prijava na Newsletter

Odustani