Odustani // Pritisni ENTER za pretraživanje
Život

Svijet je obišla ova fotografija uplakane djevojčice, a priča koja stoji iza nje slomit će vam srce

Djevojčica živi u improviziranom izbjegličkom kampu na sjeveru Iraka

Pošalji Podijeli Tweetaj

Prije nekoliko dana objavljena je fotografija uplakane djevojčice u izbjegličkom kampu koja nije uspjela dobiti lutku nakon dolaska humanitarne pomoći. Ravi Singh CEO i osnivač Khalsa humanitarne organizacije sa sjedištem u Velikoj Britaniji vidio je taj prizor koji ga je dirnuo do suza, a fotografiju uplakane djevojčice objavio je na Twitteru.

Djevojčica živi u improviziranom izbjegličkom kampu nedaleko od Erbila, na sjeveru Iraka. Singhi je bio u tom kampu jer je postavljao filtere za vodu.

“Vidio sam jednu osobu kako dijeli stare igračke za djecu u kampu. Stvorila se velika gužva a nakon što su igračke podijeljene ugledao sam uplakanu djevojčicu”, izjavio je BuzzFeedu.

Prizor mu je slomio srce

“Pitao sam zašto je ova djevojčica toliko uzrujana. Otac je objasnio da nije dobila igračku. To mi je jednostavno slomilo srce”, prisjeća se prvog susreta s djevojčicom. Singh je shvatio da djeca u toj regiji jednostavno nemaju ništa, a da im igračka može značiti sve. Znao je da mora pronaći jednu lutku za ovu djevojčicu.

kamop
Ravi Singh u kampu sa drugom djecom - Twitter

Naravno, pronašao ju je i odlučio je osobno odnijeti, a djevojčica mu je darovala najveći osmijeh i zagrljaj na svijetu.

Podijeli 6 Tweetaj 0 Pošalji E-mailom
Ovaj članak ima komentara. Klikni ovdje za čitanje.

Prijava na Newsletter

Odustani