Svijet je obišla ova fotografija uplakane djevojčice, a priča koja stoji iza nje slomit će vam srce

Djevojčica živi u improviziranom izbjegličkom kampu na sjeveru Iraka

ZADNJA IZMJENA: Aug 24, 2015
Foto: Twitter

Prije nekoliko dana objavljena je fotografija uplakane djevojčice u izbjegličkom kampu koja nije uspjela dobiti lutku nakon dolaska humanitarne pomoći. Ravi Singh CEO i osnivač Khalsa humanitarne organizacije sa sjedištem u Velikoj Britaniji vidio je taj prizor koji ga je dirnuo do suza, a fotografiju uplakane djevojčice objavio je na Twitteru.

Djevojčica živi u improviziranom izbjegličkom kampu nedaleko od Erbila, na sjeveru Iraka. Singhi je bio u tom kampu jer je postavljao filtere za vodu.

“Vidio sam jednu osobu kako dijeli stare igračke za djecu u kampu. Stvorila se velika gužva a nakon što su igračke podijeljene ugledao sam uplakanu djevojčicu”, izjavio je BuzzFeedu.

Prizor mu je slomio srce

https://twitter.com/RaviSinghKA/status/633976417152331776/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

“Pitao sam zašto je ova djevojčica toliko uzrujana. Otac je objasnio da nije dobila igračku. To mi je jednostavno slomilo srce”, prisjeća se prvog susreta s djevojčicom. Singh je shvatio da djeca u toj regiji jednostavno nemaju ništa, a da im igračka može značiti sve. Znao je da mora pronaći jednu lutku za ovu djevojčicu.

kamop
Ravi Singh u kampu sa drugom djecomTwitter

Naravno, pronašao ju je i odlučio je osobno odnijeti, a djevojčica mu je darovala najveći osmijeh i zagrljaj na svijetu.

Ana Lonjak Božičević
Novinar
824 članka Više o autoru