U vijesti, za koju se uistinu nadamo da nije izmišljena, piše da su ovi divni psi čuvali tijelo preminule vlasnice

Vlasnica pasa preminula je iznenada tijekom vožnje bicikla

ZADNJA IZMJENA: lip. 11, 2016
Foto: @CEN

Na internetu se nedavno pojavila vijest o ženi koja je iznenada nasred ulice umrla tijekom vožnje bicikla, a njeno tijelo čuvali su psi koje je udomila. Njih osam, prenosi Life With Dogs.

U medijima su izašla konfliktna izvješća njenoj dobi. Kako prenosi Daily Mail radi se o ženi starije dobi, dok prijevod kineskog portala People’s Daily Online navodi kako se radi o 15-godišnjoj djevojci. Ženska osoba je vozila bicikl u blizini Inženjerskog instututa u Jiangxiu u jugoistočnoj Kini, a društvo su joj pritom pravili njeni psi.

Službe nisu maknule tijelo

U jednom trenutku se iznenada srušila i umrla, a na mjesto događaja ubrzo je stigla policija i hitna pomoć. Nakon što su pronašli njeno tijelo i shvatili da je djevojka preminula, službe su se vratile u svoje stanice i ostavili tijelo na mjestu na kojem su ga našli.

Hitna služba na mjestu događaja
Hitna služba na mjestu događaja © CEN

Njeno tijelo nije maknuto sve do navečer, a oko nje su se okupili njeni kućni ljubimci kako bi ga čuvali i na taj način pokazali svoju privrženost vlasnici. Žena je vozila bicikl kako bi skupila boce i odbačene predmete te ih prodala kako bi zaradila za život, a tijekom godina je udomljavala pse s ulice.

psi 1 psi 3

Matej Devčić
Telegram autor
1433 članka Više o autoru