Viceova novinarka otišla je na neobičnu žensku zabavu. Prvo su se pekli kolači, a onda je uslijedilo nešto sasvim drugo

Organizatorice orgiju zovu girlpileovima i neviđeno su popularne među ženama

ZADNJA IZMJENA: pro. 10, 2016
Foto: flickr

Viceova novinarka posjetila je girlpile, isključivo žensku orgiju kakve su na Zapadu sve popularnije. Evo kako joj je bilo.


Desno od mene jednu ženu bičuje neka kratkokosa žena u visokim čizmama i pripijenom kombinezonu s printom leoparda. Lijevo od mene previja se grupa žena na kauču, a ja stojim pored žene kojoj je druga zapalila leđa, naravno, s njezinim pristankom. Par sekundi kasnije vriskovi su prestali jer joj je žena rukom pogasila plamene po leđima.

Oko girlpilea kruže mnoge glasine i tajne, nešto nalik Klubu boraca samo s više orgazama. No osnivateljici te grupe, koja je imala 22 godine kad je prvi put sudjelovala u ženskoj orgiji, upravo to odgovara. Na orgijama obično bude između 60 i 70 žena, a nove članice smiju pozivati samo organizatorice ili druge, već etablirane članice kako event ne bi bio prenapučen.

Skupi se toliko žena da se seksaju i po ormarima

Orgije se uvijek organiziraju na različitim privatnim lokacijama. Osnivateljica, koja još uvijek inzistira na tome da ostane anonimna, izjavila je jednom prilikom kako je pokrenula girlpile samo da bi seksi ženama omogućila bezbrižno orgijanje.

Ženske orgije trenutačno postaju mega popularne na Zapadu. “Čak su i ormari bili puni žena koje su se ondje seksale”, priča Kate Sassoon, žena koja je upravo sudjelovala u jubilarnoj orgiji.

Čini se da su keksi jako važni za uspjeh girlepileova

No, u čemu se krije tajna uspjeha ovog događaja kad sve više gay klubova i sličnih institucija rapidno propada? Kako se čini, za ženske se orgije mora odraditi enormna količina priprema. Objasnila mi je to Sassoon koja još od 2007. pomaže organizirati girlpileove.

A ispostavilo se kako su za uspjehe tih orgija domaći keksi iznimno važna stavka. “Na taj način uključujemo i djevojke koje bi inače bile možda previše sramežljive da se upuste u orgiju”, objašnjava Sassoon.

Takve djevojke za vrijeme pečenja kolača mogu same odlučiti koliko će se brzo priključiti akciji. Nakon što ispeku kolače nude ih ostalim ženama za vrijeme orgije. Tako ujedno upoznaju žene i nude okrepu curama koje su premorene od seksa. Usto, priznaje Sassoon, nekad ne navede sve sastojke potrebne za kekse ne bi li na taj način cure prisilila da zajedno pronađu neko kreativno rješenje.

Pravila ponašanja postoje, ali ih nitko ne krši

To, doduše, jest jedan od način kojim se Sassoon i njezine kolegice iz organizacije koriste kako bi svoj event učinile zanimljivijim, ali pokazalo se kako se glavnina uspjeha girlpileova skriva u marketingu od uha do uha. “Poštujemo mišljenja sudionica i trudimo se uvažiti njihove kritike kako bismo im idući put osigurale bolje iskustvo. Jedan od takvih primjera je i inkluzija transrodnih žena.”

Sama Sassoon, pak, pozorno prati prati što se događa za vrijeme orgija čak i kad sama u njima sudjeluje kako bi mogla pravovremeno intervenirati i objasniti ženama pravila ponašanja. No, to se rijetko događa jer su girlpileovi ipak sigurnije orgije od onih konvencionalnih.

Osim toga, tome u prilog ide i činjenica što se nove članice obično drže žena koje su ih pozvale i koje su već dobro upoznate s pravilima ponašanja. “Mnoge žene koje sudjeluju u girlpileovima smatraju seksualnu slobodu koja s njima dolati nevjerojatno terapeutskim iskustvom. Neke od njih idu čak i toliko daleko da to iskustvo nazivaju svetim.”

Nova iskustva nagrađuju se igračkama za seks

No, Sassoon se koristi i drugim trikovima kako bi dodatno zagrijala atmosferu na svojim orgijama. Tako ženama, kojima treba dodatni poticaj, nudi seksualne igračke kao i masaže vatrom koje su, usput, jedna od omiljenijih rituala na orgijama. Takve su masaže vizualno atraktivne i potiču žene na skidanje. Osim toga, ostalim ženama nude priliku za diskutiranje i, ako to žele, sudjelovanje.

A tu je još i takozvana Cherry knjiga koje sudionice orgije potiče na to da isprobaju stvari koje dotad nisu. Žene koje isprobaju nove stvari na kraju večeri dobivaju nagradi, obično neku igračku za seks.

“Kad na kraju večeri proglašavam pobjednicu biram, primjerice, najveću malu trešnju i najezoteričnjiju trešnju. Kod nas je jednako vrijedno kad neka žena prvi put u životu polubi drugu ženu kao i prvo fistanje. Žene to ohrabruje i daje im poticaj da isprobaju nove stvari.”

Sudjelovanje je gotovo besplatno

Kako se orgije organiziraju u privatnim, a ne javnim prostorima, sudionicama ulijevaju osjećaj sigurnosti i intimnosti. I upravo zbog toga je cijela ta priča o grupnom seksu mnogo ugodnija – osobito za žene koje prvi put sudjeluju u takvim vrstama seksualnih aktivnosti.

Osim toga, troškovi organizacije girlpileova na taj način nisu astronomski skupi nego je za njihovu organizaciju dovoljan volonterski rad sudionica kao i male donacije. Sudionicama se, inače, preporuča donacija u visini od 10 dolara što je znatno manje od 180 dolara koliko u Americi obično košta sudjelovanje u ženskim orgijama. Za taj se novac kupuju lubrikanti, rukavice od lateksa, vibratori i, naravno, materijal za kekse.

Girlpile je prošli mjesec proslavio svoju 10 obljetnicu i to u velikom stilu. Cure su unajmile vilu s jakuzzijem, pozornicom za striptiz, barom za kamenice, čokoladnim fontanama, a jeli su se i domaći keksi u obliku vulvi. Sudjelovalo je više od 90 žena, a kuća je do idućeg podneva već bila potpuno čista. “Nakon jednog desetljeća postale smo već profiji za orgijanje”, šali se Sassoon.