Amazon na poseban način slavi dvadeseti rođendan, obećavaju sniženja bolja i od Black Fridayja

U pogodnostima će, doduše, moći sudjelovati samo Prime članovi

ZADNJA IZMJENA: srp 6, 2015

Amazon Prime Day način je na koji tvrtka slavi dvadeset godina svoga postojanja. 15. srpnja bit će dan za kupovinu na Amazonu, s boljim popustima i cijenama nego što se postižu na popularnom Black Fridayju, obećavaju iz kompanije.

Doduše, kupovati će moći samo članovi Amazon Primea, ali njima će biti dostupne tisuće akcija, koje će se mijenjati svakih deset minuta. Članovi Amazon Primea iz SAD-a, Velike Britanije, Španjolske, Japana, Italije, Njemačke, Francuske, Kanade i Austrije moći će sudjelovati u proslavi kompanijina dvadesetog rođendana.

Jednodnevno događanje puno iznenađenja

“Prime Day jednodnevno je događanje s više akcija nego Black Friday, a rezerviran je ekskluzivno za Prime članove diljem svijeta. Članovi nam svakodnevno govore koliko vole Prime, a mi ćemo nastaviti činiti ga sve boljim”, kazao je Greg Greeley, podpredsjednik Amazon Primea.

Svi koji nisu članovi, moći će toga dana iskoristiti priliku i dobiti besplatno tridesetodnevno testno razdoblje. Godišnja članarina košta 99 dolara, a kupovina obavljena samo 15. srpnja imat će besplatnu poštarinu.

Barbara Duvnjak
Telegram autor
546 članaka Više o autoru
Više s weba
Ostanite uz telegramov program