Amazon odsad svojim Prime članovima omogućava čak i surfanje internetom za vrijeme leta

Amazon u suradnji s američkim avioprijevoznikom pomiče granice svojih usluga

ZADNJA IZMJENA: svi 5, 2015
Foto: Twitter

Amazon opet nudi nešto novo članovima svoga Prime programa vjernosti. Već smo ranije pisali o tome kako se kompanija udružila s Audijem i radi na tome da omogući Prime članovima dostavu robe u prtljažnike njihovih automobila.

Ovaj put Amazon se udružio s američkim avioprijevoznikom JetBlueom. Svojim Prime članovima nudi korištenje svoga bežičnog interneta na letovima spomenutoga avioprijevoznika. JetBlue zasad je jedina američka aviokompanija koja nudi besplatan Wi-Fi u svojim avionima.

Fly-Fi omogućava surfanje u avionu

Fly-Fi, kako se zove usluga koju će moći koristiti Amazon Prime članovi, omogućit će surfanje, gledanje videostreamova, filmova i serija, a moći će se koristiti i za kupovanje filmova putem Amazonova Instant Video dućana.

Dosad su tu uslugu morali platiti, međutim udruživanje dvije kompanije omogućilo je ovu besplatnu pogodnost za članove. Amazon nudi svoj Premium program za godišnju članarinu od 99 dolara. U cijenu su uključeni brojni programi pogodnosti.

“Želimo svojim klijentima omogućiti najbolje digitalno iskustvo i uzbuđeni smo što ćemo s JetBlueom dignuti ljestvicu u avionskoj zabavi”, kazao je u priopćenju za medije Michael Paull, potpredsjednik odjeljenja za digitalni video u Amazonu.

Samo jedna u nizu pogodnosti za Prime članove

Korisnici usluge videe će moći gledati preko laptopa, iPhonea, iPada te pametnih telefona i tableta koji koriste Androidov operativni sustav, a da neće morati prethodno ništa downloadati, prenosi Mashable. Usluga će kasnije ove godine biti dostupna na dva JetBlueova leta, a u 2016. će godini biti dodana još jedna linija.

Sve je ovo dio Amazonova plana proširenja svoga Prime programa. Zasad u sklopu njega nude dostavu namirnica, a u nekim gradovima čak i dostavu robe u roku od sat vremena. Ovo je samo posljednji dodatak.

Barbara Duvnjak
Telegram autor
546 članaka Više o autoru
Više s weba
Ostanite uz telegramov program