Croatia Airlines u listopadu je otkazala hrpu međunarodnih letova. Reducirali su i neke domaće

Otkazivanje letova odnosi se na razdoblje od 1. do 16. listopada ove godine

ZADNJA IZMJENA: ruj 30, 2020
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Croatia Airlines odlučila je u prvoj polovici listopada zbog smanjene potražnje za letovima otkazati brojne polaske na međunarodnim linijama, ali i na domaćim, piše Croatia aviation. Najviše otkazanih letova u razdoblju od 1. do 16. listopada odnosi se na Bruxelles, Zurich te Kopenhagen.

Za Bruxelles se tako neće letjeti 1., 3., i od 6. do 8. listopada te 14. i 15. listopada. Za Zurich su otkazani letovi 2., 6., 7. i 9. listopada, potom od 12. do 14. te let 16. listopada, a za Kopenhagen letovi 2., 6., 7. i 10. listopada te oni od 12. do 14. listopada.

Otkazani letovi i za gradove u regiji te RH

Iz Zagreba se neće letjeti ni za München i to 7., 12. te 14 listopada, a otkazani su i još po tri leta za Amsterdam, jedan let za Dublin, te dva najavljena za Sarajevo i tri za Skopje što detaljnije možete pogledati ovdje.

Do redukcija je došlo i kad je riječ o letovima koji se odnose na Dubrovnik i Split. Iz Croatia Airlinesa poručuju kako će nastaviti prometovati gotovo tri puta dnevno prema Frankfurtu, kako bi putnicima omogućila nastavak putovanja prema brojnim destinacijama u Europi i svijetu s tim presjedanjem u Frankfurtu.

Jedna linija se pojačava

Jedina linija koja će prometovati češće nego u rujnu jest ona na relaciji Zagreb – London jer će Croatia Airlines za nju u prvoj polovici listopada nuditi dva leta tjedno, svakog ponedjeljka i petka.

Zdravka Grund
Telegram autor
1907 članaka Više o autoru
Više s weba
Ostanite uz telegramov program