Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

Biznis & tech

Gameri humanitarnim streamom prikupljaju sredstva za udrugu Kolibriće. Igrat će 24 sata u komadu

Streamatrona organizira hrvatski gaming startup Good Game Global

FOTO: Good Game Global

Startup Good Game Global pokreće humanitarnu akciju kojom će prikupljati sredstva za udrugu Kolibriće. Gaming zajednica će tako na YouTube i Twitch kanalima Good Gamea 24 sata bez prestanka imati Streamatron, odnosno, kontinuirano će igrati igre i na streamu prikupljati donaciju za udrugu.

Dobrotvorni gaming streamu nazvan Streamatron powered by JGL počinje u utorak, 15. lipnja u 10 sati. Igrači će se izmjenjivati svakih sat vremena, a tijekom cijelog 24-satnog streama, igre će zaigrat će influenceri, youtuberi i mnogi drugi.

Pridruži nam se opet i ove godine na 24-satnom Streamatronu – powered by JGL Obitelj. U utorak 15.6. od 10.00 na Good…

Posted by Good Game Global on Friday, June 11, 2021

Stream pun poznatih lica

Organizatori su otkrili i tko će sudjelovati na streamu. Među njima su youtuber Vid Juračić, liječnik Natko Beck, pjevač Zembo Latifa, Hrvoje Marjanović Sett iz grupe Krankšvester, streamer Lavvek, Duki, Zefy, te Marko KC. Uz njih igre će zaigrati zaposlenici Infinuma, Locastica te udruge Esport Adria. Što se tiče igara, streamati će se popularni naslovi poput Minecrafta, Fall Guysa, Rocket League, PUBG, BrawlStars, CounterStrike: Global Offensivea i drugih.

“Iznimno nam je zadovoljstvo najaviti novi Streamatron, drugi u nizu – kojim ćemo pomoći Kolibrićima. Očekujte dan opuštene zabave, sjajnih gostiju i lošeg gameplaya na našim YouTube i Twitch kanalima. Sve uz podršku JGL i ostalih partnera”, rekao je Nikola Stolnik, osnivač startupa Good Game Global, koji je organizator humanitarnog Streamatrona. Stolnik je također otkrio kako će i on sudjelovati u streamu.

“Kolibrići su udruga koja pomaže najranjivijim članovima našeg društva – vitalno ugroženoj djeci. Sva naša djeca ovise o pomagalima te se, nažalost, nerijetko dogodi da su ona u društvu zanemarena ili jednostavno nevidljiva. Mi se sustavno borimo protiv toga i pokušavamo osigurati dostojanstven i ispunjen život onima za koje sustav često nije spreman. Izuzetno smo zahvalni što su u Good Game-u prepoznali naš trud i rad i ovogodišnje donacije usmjerili u našu Udrugu. Sva sredstva bit će utrošena za prijeko potrebna pomagala za našu djecu”, rekla je Marina Magdić iz udruge Kolibrići.

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu