Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

Biznis & tech

Good Game Global ima novi humanitarni 24-satni stream. Ovoga puta za udrugu Zvončići

U jednom od sutrašnjih matcheva humanitarnog streama snage će odmjeriti i neki direktori iz IT industrije

FOTO: Good Game Global

Sutra, u srijedu 22. prosinca u 10 sati počinje 24-satni humanitarni gaming stream Good Game Globala, u kojem će domaća gaming zajednica skupljati sredstva za udrugu Zvončići iz Karlovca. Good Game Globalu ovo i nije prvi takav stream, budući da su sredinom lipnja u sličnom događaju skupljali sredstva za udrugu Kolibrići. Kao i do sada, humanitarni stream će se moći pratiti na YouTube i Twitch kanalima Good Game Globala.

Ideja streama je poprilično jednostavna. Svakih sat vremena izmjenjivat će se sadržaj streama, odnosno, pred kamerama će igre igrati streameri, influenceri, youtuberi i mnogi drugi, koji će pozivati gledatelja da doniraju sredstva za Zvončiće, udrugu za djecu s teškoćama u razvoju. Streamati će tako pjevač Zembo Latifa, radijski i televizijski voditelj Ermin Preljević, streameri Lavveka, Malajski Tapir, Duki, Zefyxo, Marka KC, Ameyshouse, Lukafull, COFI i mnogih drugih.

GG Fam, finalni raspored za ovogodišnji Streamatron je napokon vani!🥁 Stream nam otvara naš najdraži Nikola Stolnik uz…

Posted by Good Game Global on Monday, December 20, 2021

 

Direktor na direktora

Iz udruge Zvončići već deset godina svakodnevno rade s djecom s teškoćama u razvoju i njihovim obiteljima. Djeci su u Udruzi na raspolaganju terapija senzorne integracije, radna terapija, logopedska terapija, psihološka podrška i neurofeedback, pomoć u učenju, dramske i likovne radionice, a za dio školaraca svake godine nastoje osigurati i asistente u nastavi. Podršku primaju i roditelji ili skrbnici, kojima je također potrebna pomoć i ohrabrenje, kako bi mogli pratiti svoju djecu u rastu i razvoju.

Uz streamere u akciju su se uključili i neki poznati ljudi iz hrvatske IT i biznis zajednice, u možda najzanimljivijem dijelu streama – CEO CS:GO matchu. U Counter Strike: Global Offensiveu snage će odmjeriti direktor Degordiana Daniel Ackermann, osnivač CircuitMessa Albert Gajšak, Luka Jureško iz Submarinea, direktor Infinuma Tomislav Car, direktor digitalnog razvoja Pevexa Ivan Jozić, jedan od direktora Fivea Luka Abus, direktor Envyja Branimir Karačić, direktor Locastica Antonio Perić, te naravno, direktor Good Game Globala Nikola Stolnik.

Neće se igrati samo CS:GO, već i druge igre poput League of Legends i Rocket League, gdje će svoje snage odmjeriti ekipe Esport Adrie i Game Huba, koje će igrati protiv ekipe Good Gamea. Uz te igre, zaigrat će se i naslovi poput Valoranta, Brawl Starsa, FIFA 22, Haloa, New Worlda, Hadesa, Among us i druge.

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu