Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

Biznis & tech

Lijepo priznanje: Telegram proglašen najkvalitetnijim portalom u Hrvatskoj

Istraživanje je provela neovisna međunarodna organizacija sa sjedištem u Zürichu

U opsežnom istraživanju navika potrošača, provedenom na reprezentativnom uzroku od 1200 ispitanika, Telegram je proglašen najkvalitetnijim portalom u Hrvatskoj.

Redovno tržišno istraživanje QUDAL provodi neovisna međunarodna organizacija ICERTIAS sa sjedištem u Zürichu. Cilj im je, kažu, utvrditi koje kompanije, proizvodi i usluge, prema mišljenju i iskustvu potrošača, nude najviši stupanj kvalitete.

‘Apsolutno najviša razina kvalitete’

Većina ispitanih potrošača navela je Telegram kao odgovor na sljedeće pitanje: “Navedite naziv web stranice s hrvatskim sadržajem – web portal na hrvatskom jeziku – koja po vašem osobnom iskustvu ili iskustvu vaših bližnjih nudi općenito apsolutno najvišu razinu kvalitete u Hrvatskoj”.

Ovogodišnje istraživanje provedeno je početkom siječnja, a u njemu su sudjelovali građani Republike Hrvatske, korisnici interneta stariji od 17 godina, koji predstavljaju opću populaciju. Istraživanje je provedeno na nacionalno reprezentativnom uzorku, kažu iz ICERTIAS-a.

Prethodne nagrade i priznanja za rad

Sva pitanja su bila otvorenog tipa, što znači da ispitanici nemaju unaprijed ponuđene odgovore, već u prazno polje za odgovor unose ono što smatraju najprimjerenijim odgovorom, prema vlastitom iskustvu i mišljenju. Većina ih je navela Telegram kao najkvalitetniji hrvatski portal.

Telegram je dosad osvojio nekoliko važnih nagrada, za najbolji videoserijal, najbolju YouTube kampanju i najefikasniju marketinšku kampanju na svijetu. U godišnjim istraživanjima Reutersa, Telegram je redovito na popisu najutjecajnijih portala u Hrvatskoj, kao najmlađi medij na top-listi.

Nakon što je razotkrio brojne korupcijske afere, Telegramov Andrej Dimitrijević nedavno je proglašen najboljim internetskim i najboljim istraživačkim novinarom u Hrvatskoj, na godišnjim nagradama Hrvatskog novinarskog društva.

Telegram Klub kolaž Telegram Klub kolaž
Telegram Klub logo

Klub ekskluzivnih ponuda, pogodnosti i popusta,
samo za pretplatnike Telegrama.

Saznajte više