Hrvatski McDonald’s počinje s dostavom. Kreću s tri restorana, uskoro će uključiti i ostale

Vijest je potvrdio direktor hrvatskog McDonald'sa. Prvo počinju u Zagrebu

ZADNJA IZMJENA: srp 2, 2019
Foto: AFP

McDonald’s u Hrvatskoj od sutra kreće s dostavom, potvrdio je u razgovoru za Tportal šef hrvatskog McDonald’sa Pavel Pavliček. Kako kaže, dostava će prvo biti dostupna iz tri zagrebačka restorana, nakon čega će se širiti na ostatak grada, a kasnije i na ostatak zemlje.

“Dostava prvo kreće u McDonald’su Pothodnik, a vrlo brzo nakon njega uključit ćemo McDonald’s Vrapče te Kvaternikov trg, kojima ćemo pokriti veći dio Zagreba. Nadam se da ćemo negdje u jesen uključiti ostale restorane u Zagrebu. U prvoj polovici sljedeće godine dostavu ćemo pokrenuti i u ostalim gradovima”, rekao je za Tportal.

Na adresi za 20 do 30 minuta

Hranu će zasad dostavljati Glovo, a Pavliček kaže da bi se s vremenom mogli uključiti i drugi servisi za dostavu. “Već smo prije dvije i pol godine bili zainteresirani za uvođenje dostave. Međutim u Hrvatskoj nije bilo dostavnih tvrtki koje su mogle odraditi to na vrhunskoj razini. Sad na tržištu imamo tri igrača koji mogu zadovoljiti naše zahtjeve. Radi se o Glovu, Woltu i Pauzi.

S Glovom i Woltom surađujemo u drugim državama i krenut ćemo prvo s Glovom. Trebat će nam neko vrijeme da se operativno posložimo, a zatim ćemo vidjeti hoćemo li uključiti suradnju s još jednom ili dvije tvrtke”, rekao je Pavliček, inače direktor tvrtke Globalna hrana koja je nositelj franšize McDonald’sa u Hrvatskoj. Tvrdi da bi dostava na adresu trebala stići za 20 do 30 minuta, no oko cijene nije iznosio detalje. Nju će, kaže, odrediti Glovo.

Više s weba
Ostanite uz telegramov program