Biznis & tech

N1 demantira operatera A1 koji ih više neće emitirati: ‘Ponudili smo iste uvjete kao dosad’

Vijest da korisnici A1 više neće moći pratiti N1 televiziju izazvala je veliku pažnju javnosti i reakcije aktera

Za još važnih vijesti, istraga i analiza pretplatite se na Dnevni Telegram newsletter.

Jutros je objavljeno kako operater A1 od kraja ožujka više neće emitirati program N1 televizije ni Sport Kluba. Vijest je, očekivano, izazvala veliko zanimanje javnosti.

Kasnije popodne javili su se iz A1 sa svojim objašnjenjem: “N1 i Sportklub dio su neodvojive ponude istog distributera prava. Uslijed neuspješnih pregovora za grupnu ponudu s tim programima, A1 je pokušao dogovoriti nastavak emitiranja samo za N1 kanal, međutim vlasnik prava postavio je nerealnu i neprihvatljivu cijenu”.

‘Spremni smo javno objaviti ponudu’

Uskoro je međutim stiglo prioćenje vlasnika N1 televizije. “Navodi operatera A1 da je United Media postavila neprihvatljive uvjete za nastavak suradnje s njima su apsolutno netočni i ne odgovaraju istini. Ovom operateru je ponuđena distribucija naših kanala pod istim uvjetima i po istoj cijeni koja je vrijedila i do sada”, stoji u priopćenju koji za tvrtku United Media potpisuje direktorica marketinga i komunikacija.

“Spremni smo i javno objaviti ponudu dostavljenu A1 kako bi se svi uvjerili da nije istinita ni tvrdnja da bi morali poskupjeti svoje usluge ako bi nastavili distribuciju SK i N1 kanala”, stoji dalje u priopćenju.

Otkrijte još članaka kao ovaj u Telegramovim newsletterima

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu