Onaj genijalan dečko iz Solina upravo je objavio da šalje 2700 svojih pametnih klupa u Australiju

I. Mrvoš i njegova firma Include potpisali su ugovor od 40 milijuna kuna

ZADNJA IZMJENA: srp 14, 2016
Foto: PIXSELL

Ivan Mrvoš, mladi hrvatski izumitelj iz Solina koji se proslavio svojim pametnim klupama na solarni pogon koje imaju wi-fi i na kojima se mogu puniti mobiteli, upravo je na svom Facebooku objavio jednu prilično veliku vijest. Naime, njegova tvrtka Include, kako je napisao, potpisala je ugovor o distribuciji Steora pametnih klupa za jednu australsku kompaniju.

Radi se, kaže, o ugovoru vrijednom gotovo 40 milijuna kuna te bi kroz pet godina u Australiju, za kompaniju Mtk Renewable Energy Investment, trebali isporučiti čak 2700 klupa. I čini se da ne staju na tome. Naime, kako piše Mrvoš, već sljedeći tjedan šalju probne klupe u Katar, SAD i Švicarsku.

‘Mnogi su nam govorili da ovo neće postati veliki projekt’

“Ovo je rezultati danonoćnog rada i odricanja 20 mladih ljudi koji su dali 100 posto sebe za ovu tvrtku, koji su nekim danima radili i po 24 sata u komadu za 0 kn bonusa i koji su ostali tu bez obzira na to šta su im drugi govorili da ovo nikada neće postati veliki projekt. Ponosan sam da imam mogućnost radit s ovim ljudima svaki dan”, napisao je, između ostalog Mrvoš.

Dvadesetogodišnji Mrvoš je počeo s projektiranjem i proizvodnjom pametnih klupa u vlastitom domu u Solinu, a prvi modeli postavljeni su uglavnom u Hrvatskoj te nekoliko u Sarajevu te u Tivatu u Crnoj Gori. Inače, Steora je pametna klupa koja koristi solarnu energiju te pruža različite mogućnosti; od pametnog USB punjenja, mobilnog interneta i informiranja građana do mogućnosti oglašavanja.

https://www.facebook.com/ivan.mrvos/posts/10208378632040711?pnref=story

Više s weba
Ostanite uz telegramov program