Biznis & tech

Sjećate se kad se Vipnet pojavio na tržištu prije 19 godina? Sad javljaju da mijenjaju ime; zvat će se A1

Teleoperater preuzima ime svoje krovne kompanije

FOTO: Screenshot

Vipnet, nakon 19 godina, postaje A1, preuzimajući ime svoje krovne kompanije. Druga po redu telekomunikacijska kompanija u Hrvatskoj, poznata kao Vip, do kraja godine će promijeniti ime u A1, uslijed velikog rebredinga u sklopu matične A1 Telekom Austria Grupe.

U kompaniji su, naime, odlučili da njihov već otprije poznati brend A1 postane jedinstveni brend za sve kompanije članice, uključujući i Vipnet u Hrvatskoj, izvijestili su u četvrtak iz te tvrtke.

Za korisnike ostaje sve isto

Iz kompanije poručuju da korisnici neće imati potrebe za zamjenom SIM kartica, brojeva, modema ili bilo kakve opreme, a sve usluge i dogovoreni procesi funkcionirat će kao i do sada. Tomato brend neće se mijenjati i u sadašnjoj formi nastavlja djelovati na tržištu. B.net će biti dostupan u okviru A1 ponude proizvoda i usluga, a Vip Metronet Business Solutions postati će A1 Business Solutions.

A1 Telekom Austria Grupa vodeći je pružatelj digitalnih servisa i komunikacijskih rješenja u središnjoj i istočnoj Europi. Trenutačno posluje u sedam država pružajući usluge za približno 24 milijuna korisnika, a njihov je član već 19 godina i Vipnet.

Za još članaka poput ovog, prijavite se na Telegramove newslettere

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu