Podijelite s nama informacije koje javnost zaslužuje znati.

Javite nam se putem jednog od sigurnih kanala komunikacije.

Pouzdana i kvalitetna dojava ključna je u otkrivanju korupcije, kriminala i afera koje utječu na cijelo društvo. U naše kanale za dojavu možete imati puno povjerenje. Za upite, priopćenja i sve što nisu dojave molimo da koristite adresu kontakt@telegram.hr.

Signal

099 624 3591

Signal je aplikacija za razmjenu poruka, slika, videa i poziva koji su zaštićeni potpunom enkripcijom. Jedina informacija potrebna za slobodno korištenje aplikacije je Vaš broj mobitela preko kojeg šaljete dojave. Također, postoji mogućnost automatskog brisanja svih poruka s mobitela primatelja i pošiljatelja nakon nekog vremena.

Email

dojave@telegram.hr

Našem dediciranom emailu za dojave pristup ima malen i zatvoren broj urednika na Telegramu. Sve primljene dojave provjeravamo i podatke o pošiljateljima nikad ne dijelimo ni sa kim osim, ukoliko je potrebno, novinarima koji će raditi na konkretnoj priči.

Telegram

099 624 3591

Slično kao Signal, Telegram je aplikacija za sigurnu razmjenu poruka, slika, videa i dokumenata zaštićena potpunom enkripcijom. Aplikacija također ima mogućnost brisanja svih poruka i nestanak razgovora koji se odvio nakon određenog vremena.

Možda će vas zanimati

Telegram Klub kolaž Telegram Klub kolaž
Telegram Klub logo

Klub ekskluzivnih ponuda, pogodnosti i popusta,
samo za pretplatnike Telegrama.

Saznajte više