Život
Na ulazu u Centar Cvjetni nedavno je otvoren Takenoko Bar, evo fotki
Zasad još nemaju hranu u ponudi, ali uskoro bi i to trebali uvesti
Prethodna
Slika 1/15
Sljedeća
Takenoko martini, pak, radi se od Roku gina, Karakuchi sakea, tradicionalni Japanski čaja, ružine vode i vode narančinog cvijeta.
Bojan Zibar
Takenoko je bio prvi japanski restoran u Hrvatskoj, a prije mjesec dana dobili su još jednu lokaciju.
Bojan Zibar
Takenoko Bar nalazi se u Centru Cvjetni.
Bojan Zibar
Bar se proteže na dvije etaže.
Bojan Zibar
Za dizajn interijera angažirana je kreativna konzultantica Kristina Radić.
Bojan Zibar
Interijer je, kažu, "spoj prepoznatljivog Takenoko stila i starih pariških kavana".
Bojan Zibar
Za vizualni brending zaslužan je studio Klasja&Zita, odnosno dizajnerice Zita Nakić i Klasja Hajban.
Bojan Zibar
Osim vina, pjenušaca, nekoliko vrsti viskija, ruma, konjaka i ginova, u ponudi imaju i sake – japansko vino od riže.
Bojan Zibar
Zasad još ne drže hranu, ali, kako su nam rekli kad su tek otvorili, uskoro bi je trebali ubaciti u ponudu.
Bojan Zibar
Osim alkoholnih pića tu je i Matcha latte, napitak spravljen od fino mljevenog praha listova zelenog čaja.
Bojan Zibar
Matcha latteu kremastu strukturu daje aromatično mlijeko, objašnjavaju.
Bojan Zibar
Gosti mogu birati između običnog, sojinog, bademovog ili rižinog mlijeka.
Bojan Zibar
Imaju i Takenoko signature koktele. Ovaj zeleni, Takenoko Martini, u ponudi će biti za mjesec dana.
Bojan Zibar
Njih su osmislili barmeni, a glavni su Rokutake (ovaj bijeli) koji stoji 65 kuna i Summer Milk Punch (rozi) koji stoji 60 kuna.
Bojan Zibar
Rokutake je kombinacija Roku gina, Cocchi americano infuziranog jasminom, vina od šljive, soka od limuna, šećera od ananasa i Aquafabe.
Bojan Zibar
Takenoko martini, pak, radi se od Roku gina, Karakuchi sakea, tradicionalni Japanski čaja, ružine vode i vode narančinog cvijeta.
Bojan Zibar
Takenoko je bio prvi japanski restoran u Hrvatskoj, a prije mjesec dana dobili su još jednu lokaciju.
Bojan Zibar
Takenoko Bar nalazi se u Centru Cvjetni.
Bojan Zibar
Bar se proteže na dvije etaže.
Bojan Zibar
Za dizajn interijera angažirana je kreativna konzultantica Kristina Radić.
Bojan Zibar
Interijer je, kažu, "spoj prepoznatljivog Takenoko stila i starih pariških kavana".
Bojan Zibar
Za vizualni brending zaslužan je studio Klasja&Zita, odnosno dizajnerice Zita Nakić i Klasja Hajban.
Bojan Zibar
Osim vina, pjenušaca, nekoliko vrsti viskija, ruma, konjaka i ginova, u ponudi imaju i sake – japansko vino od riže.
Bojan Zibar
Zasad još ne drže hranu, ali, kako su nam rekli kad su tek otvorili, uskoro bi je trebali ubaciti u ponudu.
Bojan Zibar
Osim alkoholnih pića tu je i Matcha latte, napitak spravljen od fino mljevenog praha listova zelenog čaja.
Bojan Zibar
Matcha latteu kremastu strukturu daje aromatično mlijeko, objašnjavaju.
Bojan Zibar
Gosti mogu birati između običnog, sojinog, bademovog ili rižinog mlijeka.
Bojan Zibar
Imaju i Takenoko signature koktele. Ovaj zeleni, Takenoko Martini, u ponudi će biti za mjesec dana.
Bojan Zibar
Njih su osmislili barmeni, a glavni su Rokutake (ovaj bijeli) koji stoji 65 kuna i Summer Milk Punch (rozi) koji stoji 60 kuna.
Bojan Zibar
Rokutake je kombinacija Roku gina, Cocchi americano infuziranog jasminom, vina od šljive, soka od limuna, šećera od ananasa i Aquafabe.
Bojan Zibar
Takenoko martini, pak, radi se od Roku gina, Karakuchi sakea, tradicionalni Japanski čaja, ružine vode i vode narančinog cvijeta.
Bojan Zibar