Kultura

Ako ga još niste pogledali, toplo preporučujemo prvi trailer za novi Top Gun; fanovi su ekstatični

Tom Cruise jučer je na Comic-Conu predstavio prvi insert iz nastavka legendarnog filma

Za još važnih vijesti, istraga i analiza pretplatite se na Dnevni Telegram newsletter.

Top Gun se vratio. Prvi trailer za novi film prikazan je u četvrtak kad se Tom Cruise iznenada pojavio na Comic-Conu i predstavio prvi insert iz dugoočekivanog nastavka legendarnog akcijskog filma. “Top Gun: Maverick” trebao bi se početi prikazivati u lipnju 2020. i u njemu će se vratiti Cruiseov prgavi vojni pilot više od 30 godina nakon izvornog filma koji je pretvorio američkog glumca u svjetsku akcijsku zvijezdu.

“Stalno me pitaju: kad ćeš napraviti drugi? Bili ste vrlo strpljivi i osjećao sam da je moja odgovornost da to ispunim”, rekao je Cruise obožavateljima na Comic-Conu koji okuplja obožavatelje filmova, televizije i knjiga u San Diegu, prema zabavnoj internetskoj stranici Deadline.

Tko sve glumi

U insertu se ne vidi puno; Cruise odjeven u slavnu kožnu jaknu Petea “Mavericka” Mitchella, kako se utrkuje na motoru i upravlja borbenim zrakoplovom leteći kroz uski snijegom ispunjeni kanjon. Nastavak slijedi više desetljeća od originalnog filma iz 1986. i u njemu se pojavljuju glumci Miles Teller, kao sin pilota Goosea kojeg je igrao Anthony Edwards i koji je bio ubijen tijekom vježbe u prvom filmu.

U filmu “Top Gun: Maverick” glume i Jon Hamm, Ed Harris i Val Kilmer, ponovno u ulozi Maverickova suparnika Icemana. Fanovi su, očekivano, ekstatični. Evo nekoliko reakcija:

Otkrijte još članaka kao ovaj u Telegramovim newsletterima

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu