Ako ste fan Stranger Things ovo će vas veseliti; procurile su informacije o novim likovima u seriji

Nova sezona bi trebala stići na Netflix krajem godine

FOTO: Screenshot

Treća sezona popularne serije Stranger Things na Netflix bi trebala stići krajem godine, no upravo su procurili detalji o novim likovima. Kako sada stvari stoje, gledat ćemo nekoliko novih, odraslih likova. Prvi od njih je gradonačelnik Larry Kline, slatkorječivi političar koji je vođen isključivo vlastitim interesima. On bi se u trećoj sezoni trebao suočiti s nadnaravnim silama koje su u prethodne dvije prijetile gradiću Hawkinsu u Indiani.

Zasad još nije jasno hoće li se gradonačelnik boriti za svoj gradić ili će biti samo još jedan pijun u Hawkins Power and Light, lokalnoj elektrani koja je paravan za državno istraživanje Upside Downa, tj. paralelne dimenzije koja je dovela do svih problema koje smo dosad vidjeli u seriji.

Tko su novi likovi

Još jedan novi lik je Bruce, propali i ocrnjeni novinar od pedesetak godina, pretili cinik koji nema problema javno iznositi svoje seksističke stavove. Po svemu sudeći, Bruce bi mogao biti kontrast Murrayu Baumanu, bivšem novinaru, privatnom detektivu i teoretičaru zavjera koji je potvrdio teoriju o vladinoj zavjeri, a kojeg je u drugoj sezoni glumio Brett Gelman.

Treći novi lik je Patricia Brown, starica od sedamdesetak godina koja je bliska sa svima u susjedstvu i koja, kad ne uređuje svoj vrt, daje savjete i usmjeruje klince iz susjedstva na pravi put, a čini se da će biti i jedna od rijetkih kojoj će se moći obratiti kad se nastave događati fantastični događaji. Zasad još nije potvrđen točan datum premijere treće sezone, ali izgledno je da će na Netflix stići pred kraj 2018. ili početkom 2019., a predviđeno je da će imati osam epizoda.