Ako ste se kao klinci igrali s Action Manom, možda će vas zanimati da je sada najavljen film o njemu

Film će režirati James Bobin, redatelj filma Alice Through the Looking Glass

FOTO: Hasbro Promo

Jedna od najpoznatijih akcijskih figura i igračka djetinjstva mnogih generacija dobiva svoj film. Naime, snima se film o Action Manu, britanskoj verziji jednako popularnih igračaka G. I. Joe, a za njega je zadužena filmska kompanija Paramount Players, podružnica Paramount Picturesa.

Action Man je akcijska figurica koju je zajedno sa svim dodacima osmislila britanska firma Palitoy sada već skoro davne 1966. kao licenciranu kopiju Hasbroove igračke G. I. Joe. Sada će Action Man dobiti svoj film, javlja Deadline, a Hasbro će ga i producirati.

Scenarij će pisati scenarist nastavka Paddingtona

Za režiju je zadužen James Bobin, koji je dosad režirao nekoliko epizoda vrlo zabavne humoristične serije Flight of the Conchords, dva filma o Muppetima te Alice Through the Looking Glass iz 2016. s Johnnyjem Deppom i Mijom Wasikowskom u glavnim ulogama.

Scenarij za film pisat će Simon Farnaby, scenarist koji je napisao scenarij za vrlo uspješan Paddington 2, drugi film nastao prema dječjim pričama britanskog autora Michaela Bonda. Filmski nastavak Paddingtona dosad je zaradio više od 185 milijarde dolara na svjetskim kino blagajnama.